A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЯ КАР’ЄРА В УКРАЇНІ

Дата: 13.10.2020 14:13
Кількість переглядів: 927

 

     24-25 вересня експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та платформа Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) провели фінал національного проєкту «Моя кар’єра в Україні». 60 підлітків – переможців щорічного конкурсу мотиваційних есе на тему: «Моя майбутня професія» зустрілися з топами національних компаній та успішними людьми, отримали поради планування та розвитку кар’єри в Україні. Учасницею фінальної зустрічі проєкту «Моя  кар’єра в Україні» стала учениця 11 класу Степанецького ліцею Лагодіч Вікторія.

       24 вересня учасники фіналу об’єдналися у команди, зняли креативні відео та позмагалися за корисні призи в рамках онлайн-квесту.  А вже наступного дня – 25 вересня переможці отримали унікальну можливість провести онлайн зустрічі зі своїми кумирами в обраній професії. Серед людей та організацій, з якими зустрілись учасники: керівний партнер UNIT City Костянтин Євтушенко, Посол України в Австрії Олександр Щерба, голова правління «ПУМБ» Сергій Черненко, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» Олексій Гарань, архітектор Слава Балбек, засновник Projector Олександ Трегуб, директорка Zagoriy Foundation Євгенія Мазуренко та головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва.

        «Я дуже вдячна команді проєкту «Моя кар’єра в Україні» за можливість поспілкуватися з відомими людьми. Зрозуміла для себе, що якщо хочеш чогось досягти в житті – потрібно постійно працювати над собою, розвиватися і вчитися, - поділилася своїми враженнями від участі в проекті Вікторія. А ще хочу подякувати своєму вчителю Яременко Ю.В., яка мотивувала мене на участь у проєкті і постійно підтримувала в ході його реалізації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь