A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У Степанецькій ОТГ відкрили нову амбулаторію та стадіон із ліхтарями на сонячних панелях

Дата: 17.09.2020 15:49
Кількість переглядів: 1393

Фото без опису

Фото без опису

17 вересня у Степанецькій громаді, за участю голови Черкаської ОДА Сергія Сергійчука, керівників обласних профільних департаментів та управлінь,  урочисто відкрили два нові об’єкти: стадіон зі штучним покриттям та амбулаторію сімейної медицини.

- Стадіон, розмірами 42 х 22 метри, знаходиться на території  Степанецького ліцею. Але тут ганятимуть м’яча не лише школярі - на полі тренуватиметься і місцева футбольна команда «Росава». Досі у нас не було стадіону, який відповідав би сучасним вимогам. Реалізувати проект вдалося завдяки підтримці державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», - розповідає голова Степанецької громади Олександр Яременко.  – Крім того, наша громада написала проект, що переміг у конкурсі і одержав підтримку благодійного фонду «МХП – Громаді». Завдяки цьому проекту, ми закупили сонячні панелі, які буде встановлено на стадіоні – для його освітлення у темну пору, щоб нашим спортсменам зручно було тренуватися навіть увечері.

Щодо амбулаторії, то досі у Степанцях лікарі проводили прийом у приміщенні, якому вже 44 роки. Нове приміщення, споруджене за програмою «Доступна медицина», передбачає окремий вхід для діток, яким робитимуть вакцинації у кабінеті щеплень.

- Крім того, в амбулаторії є денний стаціонар та кабінет здорової дитини, - розповідає лікар загальної практики сімейної медицини Леся Трофимчук. – Разом із новою амбулаторією, ми отримаємо автомобіль, обладнання для телемедицини, 3 (три) комп’ютери, 3 (три) кардіографи. А благодійний фонд «МХП – громаді» подарував до відкриття Сертифікат на 220,0 тисяч грн. для закупки Аналізатора крові та сечі, який вручив заступник Голови правління з корпоративної соціальної відповідальності МХП Ігор ЛЕЩЕНКО. Усе це разом дозволить підняти надання медичних послуг жителям громади на якісно новий рівень.

Як зазначив голова Степанецької громади Олександр Яременко, при новій амбулаторії планується відкриття аптеки та кабінету УЗД.  А у приміщенні, де раніше знаходилася Степанецька амбулаторія сімейної медицини, громада планує відкрити відділок поліції.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь