A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Довгоочікувана перемога Росави

Дата: 09.09.2020 15:34
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

06 вересня 2020 року відбулися ігри 1/8 Кубка Черкащини з футболу.

 «Шевченків край», м.Городище - СК «Росава», с.Степанці. Рахунок  4 : 5. Перемога СК «Росава».

Арбітр зустрічі: Погорілий Микола (Кам’янка)

Асистенти арбітра: Труба Сергій (Золотоноша), Лобанов Володимир (Золотоніський р-н)

 

Розіграш Кубку Черкаської області з футболу у 2020 році степанчани розпочали з виїзду до Городища. Місцевий «Шевченків край», зібраний з досвідчених футболістів, був налаштований дати бій. І в них це добре вийшло. З початку гри гості контролювали м’яч та атакували суперника. Високий пресинг змушував Городищенських футболістів грати через довгі передачі. Після чергової втрати м’яча в центрі поля Лобов вивів сам на сам з голкіпером Матвієнка, - 0:1. «Росава» продовжувала тиснути на суперника, а господарі чекали свій момент на контр атаках. Після відбору м’яча біля карного майданчика суперника Віслевський розібрався із захисником та точно лівою ногою відправив круглого до сітки. 0:2 і нібито все складалось так як повинно бути. Але «Шевченків край» під завісу першого тайму зміг забити гол з пенальті. Після довгої передачі за спину нашого захисника і зіткнення нападника з голкіпером арбітр матчу Погорілий Микола вказав на 11-метровий, - 1:2.

Після перерви гра не змінювалась, тільки мінявся рахунок на табло. Зфоливши біля свого карного майданчика, суддя вказав на штрафний удар та показав жовту картку гравцю СК «Росава», після чого зробив паузу і побіг через все поле де лежав гравець Городища. Лікар надав допомогу постраждалому гравцю, нагадаю, що і після жовтої картки, Погорілий дозволив розіграти м’яч без свистка. Хоча всі цього чекали. Городище забиває, а арбітр зараховує. 2:2 і навіть один з найспокійніших захисників Росави Кривошей не витримав таких дій одного з найкваліфікованіших арбітрів Черкащини та почав емоційно вести з ним розмову. За що теж йому показали гірчичник.

Психологічно господарі були на підйомі і забили третій гол у ворота Росави. Дальній удар і м’яч від рикошету залітає за комірець Маценку. Після такого повороту подій важко зібратись і переломить хід зустрічі, але часу ще було вдосталь. Атака за атакою, момент за моментом і аж на 82 хв матчу Никитенко Ілля заробляє пенальті, який реалізував Гуд Євген. До кінця основного часу наші футболісти ще могли забити, але не фарт. У компенсований час перевага гостів була очевидною. Никитенко забив четвертий гол і Нікішов п’ятий. Господарі теж змогли забити, але на останній компенсованій хвилині, - 4 : 5!

Важка гра з непоступливим суперником і Степанці в 1/4 кубку області та перервана без виграшна серія.

Наступний матч чемпіонату області 12 вересня 2020 року СК «Росава» проведе вдома проти «Олімпу» з Кам‘янки. Початок о 16:00.

 

Участь у змаганнях СК "Росава" відбувається завдяки проекту  "Спорт для всіх", що реалізується за фінансової підтримки Виконавчого комітету Степанецької ОТГ Черкаської області та благодійної організації БФ "МХП-Громаді". Між іншим, 28 серпня 2020 року, на підпримку програми надійшов черговий транш від благодійного фонду у розмірі 90 тис. грн.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь