A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Її кредо: «Любов до дітей, безмежна віра в їх можливості, безперервний пошук найбільш ефективних прийомів навчання»

Дата: 04.09.2020 09:42
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

4  вересня 2020 року відзначає День народження  заступник директора з навчально-виховної  роботи   Степанецького  ліцею  Ольга Вікторівна Головко.

Педагогічну діяльність вона розпочала в 1981 році після закінчення Кіровоградського  педагогічного  інституту. Працювала вчителем математики Козарівської  восьмирічної, а з 1983 року вчителем математики, організатором позакласної  та позашкільної  виховної роботи, Литвинецької школи. Із 1993 року – заступник  директора з виховної роботи, із 1995 року – заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель математики  Степанецької  школи.

За час роботи на різних освітянських посадах виявила себе сумлінним, творчим, ініціативним, авторитетним педагогом. Має високу науково-теоретичну підготовку, досконало володіє прийомами і методами управлінської діяльності та педагогічної роботи з дітьми, ефективними формами  організації навчально – виховного процесу та методичної  роботи  в школі.

 Ольга Вікторівна координує роботу вчителів з виконання навчальних планів і програм, а також розробку необхідної навчальної, методичної документації. Особливу увагу звертає на ефективність праці педагогів, використання сучасних методів навчання та виховання, вміння розвивати здібності та інтереси дітей. Завжди об’єктивно, доброзичливо оцінює роботу колег, намагається використати різноманітні форми заохочення.

    У своїй професійній діяльності використовує ідеї видатного педагога, Народного вчителя О.А.Захаренка. Педагогічним кредо для себе Ольга Вікторівна вибрала такі слова: «Любов до дітей, безмежна віра в їх можливості, безперервний пошук найбільш ефективних прийомів навчання».

За багаторічну творчу працю в галузі освіти, професіоналізм, вагомий особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління,  неодноразово нагороджувалась Грамотами відділу освіти, Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації.

 Тож від усіх  педагогів  Степанецької  громади вітаємо Ольгу Вікторівну із Днем народження! Зичимо міцного здоров’я, оптимізму, сімейного благополуччя  і  щастя. А також позитиву,  яскравих подій та незабутніх вражень.

 

 

За матеріалами Інформаційно-методичного центру             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь