Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАРАДА ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 31.08.2020 08:12
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

   Перед початком нового навчального року відділом освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ проведена нарада для керівників закладів  освіти,  щодо організації 2020-2021 навчального року в умовах пандемії.

       Учасники наради обговорили етапи підготовки закладів освіти до нового навчального року, рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти громади, зміни у науково-методичному супроводі освітнього процесу у контексті реформування освіти.

       Т.в.о. начальника Оксана Метелиця наголосила, що забезпечення якісної освіти для наших дітей – надважливе завдання, адже діти – наше майбутнє. Цьогоріч до загальних вимог для створення комфортних умов роботи педагогічних колективів та школярів, додалися ще й умови дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19). Тож маємо забезпечити безумовне дотримання вказаних заходів.

          Ще Оксана Петрівна повідомила, що місцева влада також долучилася до придбання дезинфікуючих засобів, засобів індивідуального захисту, безконтактних термометрів для забезпечення роботи закладів освіти в умовах пандемії. І додала, що відповідальність за дотриманням карантинних обмежень лежить, у першу чергу, на керівниках закладів освіти. Проте не менша відповідальність лежить і на батьках, тому потрібно провести необхідну роз’яснювальну роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь