A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Дата: 21.07.2020 14:08
Кількість переглядів: 829

Фото без опису

17 липня 2020 року представники Степанецької ОТГ на чолі із сільським головою Олександром Яременком відвідали Форум місцевого розвитку Благодійного фонду «МХП-громаді» в Черкасах. Святкова подія, яка відбулася за підсумками конкурсу мікрогрантів у Черкаській, Вінницькій та Київській областях, зібрала керівництво об’єднаних територіальних громад від яких були переможці і власне активістів, небайдужих людей, керівників проєктів, що цьогоріч перемогли в конкурсі.

Перед початком були визначені 9 переможців, ще 16 учасників мали захищати свої проєкти. Хоча експертна комісія була дуже прискіплива, ідеї конкурсантів та якість їх проєктів переконали журі у необхідності їх втілення. Тож загалом гранти сумою до 50 тис. грн отримали 25 учасників.

Приємно що серед них і 4 заявки від Степанецької ОТГ, дві з яких були підтримані відразу, а ще дві отримали фінансування після вдалого захисту.

Тож вітаємо авторів та керівників проєктів-переможців:

Івана Степанця, головного спеціаліста відділу економічного розвитку виконавчого комітету сільської ради, автора проєкту «Еколого-історичний маршрут «Мартинівський скарб»-2020», с.Мартинівка, Степанецька ОТГ;

Ольгу Козак, директора СКП «Благоустрій», керівника проєкту «Не пали – компостуй!», Степанецька ОТГ;

Валентину Котляр, спеціаліста відділу освіти Степанецької ОТГ, керівника проєкту "Якісна вода - здорові діти", Степанецька ОТГ;

Якова Прогнімака, голову громадської організації «Фонд розвитку «Шевченків край», керівника проєкту «Ровертури місцями сили Степанецької ОТГ», Степанецька ОТГ.

Благодійна організація "Благодійний фонд "МХП-Громаді", дякує Ukraina Hotel, Cherkasy за гостинність, нашим друзям з KasyaNova Event за допомогу в організації заходу, провідному експерту з фандрейзингу Руслану Крапличу за змістовний та дуже цікавий майстер-клас з написання проєктів, а всім учасникам і гостям Форуму – за їх активність, небайдужість та бажання змінювати життя на краще.

Разом робимо важливе!


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь