A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбувся 4-й тур чемпіонату Черкаської області з футболу, - «Росава» долає «Авангард» у себе вдома

Дата: 20.07.2020 08:53
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Завдяки проекту «Спорт для всіх», що реалізується за фінансової підтримки Виконавчого комітету Степанецької ОТГ Черкаської області та благодійної організації БФ «МХП – Громаді» СК «Росава» продовжує брати участь у Чемпіонаті області з футболу 2020 року. 18 липня на стадіоні «Маракана», що у Степанцях, стартував футбольний матч 4 туру Вищої ліги Чемпіонату Черкаської області по футболу. За перемогу боролися ФК «Авангард» Монастирище та СК «Росава» Степанці. ФФЧО призначила бригаду арбітрів до якої входять: Погорілий Микола, Лобанов Володимир, Железняк Руслан, Білоус О.В.

Склади команд:

СК «Росава»: Сорокін, Бовшик, Никитенко, Грищук, Валашенко, Лобов, Гуд, Давиденко, Конюша, Тупчієнко, Матвієнко, Марченко, Сініцин, Пархоменко, Чорноіван, Осика, Кисіль, Давиденко.

ФК «Авангард»: Сліпчик, Носенко, Пашківський, Трегубов, Попик, Баранюк, Оксамітній, Семенів, Віслевський, Піддубний, Шрамко, Захваєв, Білаш, Іщенко, Моргонюк, Гут, Вітюк.

СК «Росава» - ФК «Авангард» ( 1:0 )

Голи: Гуд 54‘

Перша десятихвилинка матчу стартувала на високому темпі, який впевнено нав’язували господарі. Вже на 2 хвилині матчу Росава організувала гострий момент у штрафній гостей. Гру у першому таймі можна назвати  «тотальним утриманням» з боку господарів. М’яч стрімко змінює частини поля, проте у переважній більшості випадків залишається у Росави. Контроль м’яча 65% у Росави, проти 35% у Авангарда. 37 хвилина - шанс для Матвієнка і Тупчієнка, проте забити м’яч не вдається. Господарі поля демонстрували впевненість у силах, проте бракувало рішучості у створенні моментів. Другий тайм розпочався зі стрімкого натиску господарів, на який гостям важко було щось відповісти. 54 хвилина - порушення з боку Авангарда. Суддя вказує на 11 метрів.

Гуд реалізовує «точку», рахунок на табло 1:0.

60 хвилина - гравці Росави забігли на «рандеву» з голкіпером, проте з 5 метрової відстані так і не вирішили хто буде реалізовувати момент. 62 хв - подвійна заміна Росави. 78 хвилина дарує чудовий шанс для Росави, проте м’яч летить повз ворота. 80 - Росава знову робить подвійну заміну, чим забезпечує гравцям з дубля можливість показати себе. Остання десятихвилинка, продемонструвала зовсім не очевидні дії з боку домінуючої команди. Замість тягнути час і виносити м’яч, Росава намагалася створити нові моменти.

Кінцевий результат: Росава 1:0 Авангард.

Перша перемога Росави у цьому сезоні.

Команда СК "Росава" дякує за підтримку своїх постійних спонсорів: Степанецьку ОТГ та холдингову компанію МХП.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь