A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбувся 3-й тур Чемпіонату області з футболу

Дата: 13.07.2020 14:28
Кількість переглядів: 556

 

Футбол. Чемпіонат Черкащини (вища ліга): «Олімп» (Кам’янка) «Росава» (Степанці) – 2:0

11.07.2020, стадіон «Авангард», м. Кам’янка, 3-й тур вищої ліги Чемпіонату Черкаської області з футболу.

ФК «Олімп» (Кам’янка) – СК «Росава» (Степанці) – 2:0

Судді: Шланчак Володимир (Городище), Ястремський Роман (Умань), Цибулько Сергій (Канів).

СК «Олімп»: Ленчінков, Гарнага, Піскун, Левенець, Педько, Козубенко, Клименко, Карамалак (Зоря ‘82), Вальчиковський (Доненко ‘72), Підвисіцький (Бабій ’75), Оганесов.

Заявка на гру команди СК «Росава»: Марченко, Сорокін, Пархоменко, Никитенко, Вовк, Валашенко, Лобов, Давиденко, Гуд, Сайко, Степанов, Тупчієнко, Барбанов, Матвієнко, Бовшик, Кисіль, Чорноіван, Коноша, Грищук.

Голи: Карамалак ‘27, Оганесов ’36.

Перша половина тайму пройшла в рівній боротьбі і майже без гольових моментів. Винятком став небезпечний удар Піскуна метрів з 30-ти, але м’яч пролетів поруч з лівою стійкою. А з середини тайму пішли моменти, на 27-й хвилині кам’янчани провели показову атаку, Лєнчінков вкидає м’яч на правий фланг на Гарнагу, Сергій проходить 30 метрів та віддає вище по флангу на Підвисіцького, Віталій пасує ще дальше по флангу на Оганесова, останій відпасовує назад на Гарнагу, пас в район одинадцятиметрової позначки на Карамалака, бездоганний удар в дотик, Марченко безсилий -1:0. За декілька хвилин гості мали нагоду зрівняти рахунок, Лобов потужно пробивав із-за меж штрафного майданчика, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах над лівою дев’яткою. А на 36-й хвилині Гарнага записує до свого активу ще один асист, точний навіс на Оганесова, котрий розстрілює головою з декількох метрів ворота гостей -2:0. Відразу після пропущеного м’яча, «Росава» мала мабуть найкращу в матчі нагоду забити гол, Валашенко з лівого флангу подає в район одинадцятиметрової, Матвієнко пробиває головою з п’яти метрів, але неймовірний сейв Андрія Лєнчінкова рятує ворота «Олімпа». Другий тайм також проходив в рівній боротьбі, «Росава» вимушено йшла в атаку, «Олімп» діяв здебільшого на контратаках. Але підвів «Росаву» Вовк, котрий на 72-й хвилині руками вкладає на газон Оганесова, котрий виходив сам на сам, арбітр без роздумів показує червону картку. Оганесов виконує штрафний удар, м’яч влучає в поперечку. «Росава» навіть у меньшості продовжувала йти вперед, але захист кам‘янчан діяв бездоганно. Під завісу матчу нагоду відзнатися мав Доненко, але Марченко в стрибку парирував удар Івана з гострого кута. В підсумку справедлива перемога кам’янчан з рахунком 2:0.

Команда СК "Росава" дякує за підтримку своїх постійних спонсорів: Степанецьку ОТГ та холдингову компанію МХП.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь