A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЦЬОГО РАЗУ ЗЛОЧИНЦЯМ НЕ ПОЩАСТИЛО…

Дата: 02.07.2020 09:06
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

Одне із основних завдань, яке постало перед органами місцевого самоврядування Степанецької ОТГ – це забезпечення громадської безпеки, як стану захищеності інтересів людини, суспільства й держави, що мало на меті підтримати формування сталих зв’язків, що сприяють впровадженню підзвітності поліції, залучення громади до виявлення та вирішення проблем безпеки у громаді. Відділом економіки та інвестицій Степанецької ОТГ Черкаської області, в рамках конкурсу мікрогрантів «Добробут Громад», що реалізовувався БО «БФ «МХП-ГРОМАДІ» за фінансової підтримки ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», було розроблено та подано на оцінювання проект «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність», який позитивно був оцінений конкурсною комісією та прийнято рішення про його фінансування.

Проект передбачав обладнання системами відеоспостереження населених пунктів Степанецької ОТГ, що в свою чергу вплинув би на зниження числа дорожніх пригод, кримінальних злочинів та надзвичайних ситуацій і дав би можливість сформувати єдину систему упередження та профілактики правопорушень.

І результати не забарилися! В кінці травня 2020 року була пограбована садиба в Мартинівці. Господарі звернулися до поліції та до в.о. старости Мартинівського старостинського округу Алли Буслі. За допомогою камери відео спостереження, яка встановлена на перехресті вулиць села Мартинівки було зафіксовано рух підозрілого не місцевого автомобіля. Отримавши запис, поліцейські оперативно встановили вірогідних крадіїв, які, як з’ясувалось,  "працювали" в Канівському, Смілянському, Шполянському, Чигиринському, Драбівському районах. Міняли машини, вигадливо хитрували. Але цього разу удача опинилася не на їхньому боці…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь