A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «СВІДОМЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДУМОК ТА ДІЙ». МЕТОДИЧНІ ДІАЛОГИ «РЕАЛІЗАЦІЯ МЕТОДИК «РЕФЛЕКСІЯ ТА ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК»: ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ»

Дата: 12.06.2020 11:52
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

10 червня 2020 року Світлана Заїка, заступник директора з методичної роботи Степанецького ліцею, взяла участь в онлайн семінарі-тренінгу «Свідоме вдосконалення думок та дій» та методичних діалогах «Реалізація методик «Рефлексія та особистісно-професійний саморозвиток»: практичний аспект».

   Зазначені онлайн заходи стали завершенням  циклу семінарів «Методичні засади педагогічної системи самопізнання і особистісно-професійного самовдосконалення», які  відбулись у період з жовтня                   2019 року по лютий 2020 року. 

Заходи проводила професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Тетяна Черкашина.

 

У ході методичних діалогів було обговорено практичний аспект реалізації технологій свідомого самовдосконалення пам’яті, бажань, емоцій, а також зазначені результати впровадження методичних засад педагогічної системи самопізнання та особистісно-професійного самовдосконалення в педагогічній практиці для учнів, батьків учнів та педагогів.

Світлана Анатоліївна поділиться актуальною інформацією на традиційних серпневих зустрічах педагогів  Степанецької  та Таганчанської громад.

 

 

За матеріалами Інформаційно-методичного центру

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь