A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЛЬОВІ КВІТИ – СІМЕЙНА ТРАДИЦІЯ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ…

Дата: 10.06.2020 16:20
Кількість переглядів: 858

9 червня 2020 року, свій поважний ювілей відсвяткувала Ніна Тофілевна Плисюк, жителька села Степанці. Народилася іменинниця в селі Березники Житомирської області. З 18 років живе на Канівщині в селищі Степанецьке та Степанцях. Вийшла заміж, чоловік Василь Степанович Плисюк. До самої пенсії  працювала біля телят, неодноразово було нагороджена, обиралася депутатом Степанецької сільської ради. Після виходу на заслужений відпочинок, ще десять років працювала в ланці. Мама двох дітей, бабуся для двох онуків. Ця жінка в свої 80 років зберегла в своїй душі дитячу радість та любов до життя, невтомна трудівниця та оптимістка.

В літній святковий день обійстя Ніни Тофілевни було гомінким від друзів, рідних та близьких людей. Коли до ювілярки завітали із привітаннями представники Степанецької ОТГ, їх вразила кількість різноманітних квітів, серед яких, переважно були польові – адже всі знають, що це найулюбленіші квіти цієї дивовижної жінки. Щороку, рано-вранці донька збирала для мами барвистий букет в полі та вітала її із першими промінцями сонця. Цьогоріч, цю традицію продовжив коханий чоловік ювілярки, так як донька не змогла приїхати у зв’язку із карантином, але це не завадило їй привітати матусю букетом червоних троянд через кур’єрську доставку.

Гості, від імені сільського голови Олександра Яременка, привітали ювілярку зі святом, подарували квіти та «теплий» подарунок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь