A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Підсумки та планування діяльності психологічної служби області з урахуванням нових викликів дистанційного освітнього простору

Дата: 10.06.2020 09:05
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

4 червня 2020 року відбувся  онлайн-семінар  «Підсумки та планування діяльності психологічної служби області з урахуванням нових викликів дистанційного освітнього простору». Організатором заходу був навчально-методичний центр психологічної служби КНЗ «Черкаський обласний інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» (завідувачка Тетяна Войцях).

 Участь у семінарі взяли методисти з психологічної служби, завідувачі, директори та методисти центрів психологічної служби, практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти області. 

Серед 39 фахівців була і керівник методичного об’єднання працівників психологічної служби Степанецької ОТГ, практичний психолог Степанецького закладу дошкільної освіти  «Білочка» Юлія Шинкаренко. З урахуванням викликів дистанційного освітнього простору  на онлайн- семінарі були визначені пріоритетні завдання в роботі  керівників психологічної служби на наступний навчальний рік. В чаті фахівці поділилися власним баченням щодо  ризиків дистанційного навчання в період карантину та ролі психологічної служби у вирішенні цих питань.

Юлія Шинкаренко поділиться актуальною інформацією та методикою емоційного розвантаження і заземлення на традиційних серпневих зустрічах практичних психологів та соціальних педагогів громади.  

 

За матеріалами Інформаційно-методичного центру

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь