Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Психологічна служба закладів освіти Степанецької громади інформує

Дата: 07.05.2020 15:23
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширення коронавірусу COVID-19» практичні психологи закладів освіти Степанецької громади в період карантину працюють  у гнучкому  режимі роботи із використанням технологій та онлайн-ресурсів для дистанційного навчання. Вони адаптували організаційно-методичну роботу, а саме: «Просвіта», «Навчальна діяльність», «Консультування».

 У період карантину  до психологів побільшало звернень з питань зниження рівня тривоги, страхів, підтримки емоційної рівноваги, запобігання соціальним ризиками серед дітей та підлітків, які перебувають вдома без догляду дорослих, через що збільшується їх вразливість, зокрема у мережі Інтернет.

Практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти Степанецької ОТГ: Юлія Шинкаренко, Леся Романовська, Ірина Козак, Наталія Швець, Людмила Тимошенко надають індивідуальні  консультації за допомогою відеозв’язку або у форматі телефонного спілкування та листування (електронна пошта, Viber).

На сайтах закладів освіти, у професійних групах (Facebook, Viber), розміщуються і пропонуються до обговорення текстові та відео матеріали просвітницького та профілактичного спрямування.

Психологи радять дітям та батькам  обмежувати  час, проведений у новинах та соціальних медіа, пропонують  читати книги, слухати музику, займатися освітньою діяльністю, творчістю, переглядати мотивуючі, позитивно забарвлені відеофільми, відпочивати, грати у настільні інтелектуальні ігри.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь