A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

РОЗРОБЛЕНО ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПАСПОРТ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 06.05.2020 14:48
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Оскільки зростання економіки будь якої громади можливе шляхом переходу на інноваційну модель розвитку та залучення інвестицій до громади, надзвичайно важливо донести до потенційного інвестора інформацію про інвестиційний потенціал конкретної території, можливості його реалізації та рівень існуючих підприємницьких ризиків. Інструментом, що здатний зацікавити потенційного інвестора та спонукати його до дії є інвестиційний паспорт. Працівниками відділу економіки та інвестицій Степанецької ОТГ розроблено інвестиційний паспорт Степанецької громади.

Робота над інвестиційний паспортом проводилася чітко слідуючи вимогам, що стосуються його структури, визначено конкурентні переваги громади, наведено загальну характеристику (природно-географічні та кліматичні умови, демографію та людські ресурси, типологію, сировинно-ресурсний та економічний потенціал, соціально-культурну сферу та освіту), описано пріоритетні галузі для інвестування та наведено перелік земельних ділянок, які можна запропонувати інвестору.

         «Створення інвестиційного паспорта Степанецької об'єднаної територіальної громади Черкаської області стало кроком до маркетингу території, тобто підвищення її інвестиційної привабливості для потенційних інвесторів» - відзначив Степанецький сільський голова Олександр Яременко.

         Наявність інвестиційного паспорту в електронному та друкованому вигляді дозволить використовувати його для розміщення на інвестиційному порталі ОТГ, цільової розсилки з інвестиційними пропозиціями потенційним інвесторам, представлення на іміджевих заходах інвестиційної тематики (форуми, виставки, бізнес-місії) та розповсюдження під час візитів делегацій потенційних інвесторів в громаду та область.

 

Головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій

Іван Степанець

 

 

інвестиційний паспорт Степанецької ОТГ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь