A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СТЕПАНЕЦЬКІЙ ОТГ ВИЯВИЛИ ПЕРШОГО ХВОРОГО НА КОРОНАВІРУС

Дата: 01.05.2020 18:17
Кількість переглядів: 3060

Фото без опису

За інформацією із офіційної сторінки в мережі фейсбук Наталії Горьової, директора Канівського ЦПМСД, 30.04.2020 року у однієї із пацієнток  Степанецької амбулаторії підтвердили захворювання на коронавірус. Це стало відомо із повідомлення від лабораторного центру про позитивний результат аналізу ПЛР, що надійшов напередодні увечері. Захворіла молода жінка, яка не перебувала за кордоном та не контактувала з особами, що нещодавно повернулися в громаду. Ситуація контрольована, уповноважені органи встановили коло людей, які могли контактувати з хворою, рідних та близьких. Списки контактних осіб вже склали, а 01.05.2020 року бригада медиків вирушила робити у них забір зразків для аналізу можливого інфікування.

Керівництвом громади спільно із відповідними службами  відпрацьовуються алгоритми дії у разі виявлення нових випадків захворювання на коронавірус, мета яких – мінімізувати ризик поширення цього вірусу серед жителів та працюючих колективів і створити безпечне робоче середовище для збереження життя і здоров’я наших людей.

Сільський голова Олександр Яременко, ще раз звертається до жителів громади з проханням не ігнорувати правилами карантину, з розумінням і повагою поставитися до тимчасових заходів безпеки, а головне - залишатися вдома, не наражати на небезпеку себе і своїх близьких.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь