A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Управління соціального захисту населення повідомляє:

Дата: 16.04.2020 08:47
Кількість переглядів: 372

      Управління соціального захисту населення Канівської райдержадміністрації (далі-Управління) звертає увагу учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також жертв нацистських переслідувань на встановлені розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня у 2020 році згідно з

прийнятою Кабінетом Міністрів України постановою «Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

       Ветерани війни та жертви нацистських переслідувань традиційно отримають до Дня Перемоги грошову допомогу, що передбачено законодавством України. Разова грошова допомога до 5 травня  виплачена пенсіонерам - за місцем отримання пенсії, а особам, які не є пенсіонерами, - за місцем їх проживання чи одержання грошового утримання. Особи, які не отримали разової грошової допомоги до 5 травня, мають право звернутися за нею та отримати її до 30 вересня відповідного року, в якому здійснюється виплата допомоги.

    Звертаємо увагу, що Канівський об'єднаний міський військовий комісаріат, відмовився приймати заяви на виплату допомоги від учасників бойових дій, які не є військовослужбовцями та пенсіонерами.

   Отже, враховуючи викладене та з метою забезпечення виплати разової грошової допомоги,  повідомляємо усіх ветеранів війни, які не є пенсіонерами (в тому числі учасників АТО) про необхідність подати пакет документів  до Управління з метою отримання разової грошової допомоги.

Документи (заяву; копії: паспорта, ідентифікаційного  коду, військового квитка – 1 сторінка і сторінка, де зазначено, що дана особа поставлена на облік в Канівському ОМВК; довідка з банку про номер рахунку)  прийматимуться в Управлінні після закінчення КАРАНТИНУ.

  Т.в.о.начальника                                                  Наталія МАЛЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь