A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У Каневі з'явилося перше відділення "Укргазбанку"

Дата: 01.04.2020 11:57
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

25 березня цього року у Каневі урочисто відкрилося перше відділення  ВАТ АБ «Укргазбанк». До цього жителям міста та району, які обслуговувалися в цьому банку доводилося їздити до Золотоноші чи Черкас, де знаходилися найближчі відділення «Укргазбанку». «В даний час країна переживає нелегкі часи і ми розуміємо наскільки вам важливо звернутись в свій банк, адже не завжди питання можна вирішити в онлайн-режимі», – повідомляють працівники Канівського відділення «Укргазбанку».

Нове повнофункціональне відділення, яке розташоване в центрі міста по вул. Торгова 4, в якому передбачені всі  необхідні умови для якісного та швидкого обслуговування клієнтів. У сучасному відділенні традиційно надається весь спектр банківських послуг для юридичних і фізичних осіб. Розширення банківської мережі «Укргазбанку» свідчить про його високий потенціал, а також про надійність та готовність гідно конкурувати на банківському ринку України.

Ніби і пересічна новина, але ... Пригадалися виборчі кампанії 2019 року - президентська і парламентська. Всі члени окружних та дільничних виборчих комісій 196 та 197 виборчих округів, що створені на Канівщині, отримали відшкодування за свою роботу на виборах виключно через ВАТ АБ "Укргазбанк". Друзі і колеги значно тоді понервували через затримки з виплатами та незручностями он-лайн режиму (активування карток "глючило" конкретно). Вина звичайно тут НЕ банкірів, а суб'єктів виборчого процесу (найбільш типовою проблемою було, - коли заносилися члени комісій в авральному порядку до списку з неповними даними та "лівими" номерами телефонів...). Але всі отримали, все, що заробили. Тепер в очікуванні НОВОЇ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ - вже 2020! Готуємось. Банкіри готові, чекають у відділенні за адресою вул. Торгова 4 (приміщення готелю «Замок Рода») у будні з 9.00 до 17.00. Не забувайте, що карантин, тому - дотримуємося обмежень!

П.М. У березні 2020 року повністю припинило роботу в Каневі відділення АТ «АЛЬФА-БАНКу», яке працювало в приміщенні «Будинку побуту», вул.Героїв Дніпра, 1 «а».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь