A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Подолаємо біду спільно: Дезінфекційні засоби від Народного депутата Олександра Скічка для лікарень Черкас, Золотоноші, Канева та районів.

Дата: 02.04.2020 18:41
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

До Степанецької громади депутат передав 60 літрів антисептиків (засобів для дезінфекції рук, шкіри та медичного обладнання).

«Продовжую звітувати вам щодо наших спільних дій із бізнесом та волонтерами для боротьби з вірусом COVID-19 на Черкащині. Хочу подякувати компанії @UKRAVIT, зокрема її власнику Віталію Ільченку, які допомагають нам безкоштовно постачати засоби дезінфекції медичним закладам округу. 1050 літрів антисептиків!  І це лише перша партія, яку ми спільно з UKRAVIT безкоштовно передали лікарням Золотоноші, Черкас, Канева та районів. На цьому не зупиняємося! Поставки антисептиків спільно з UKRAVIT заплановані і надалі. Проактивно інформуватиму вас.

Наголошую, що кожен із нас може допомогти лікарям у боротьбі з поширенням вірусу вже зараз: просто залишаймося вдома та дотримуймося основних правил карантину. Черкащино, будьмо свідомими та об’єднуймо наші засилля. Протидія поширенню COVID-19 – це спільна боротьба і загальна відповідальність» - пише депутат на своїй сторінці у Фейсбуці. https://www.facebook.com/AleksandrSkichko

Керівництво Cтепанецької  ОТГ, жителі та медичний персонал вдячні Олександру Олександровичу за підтримку в такий тривожний для країни час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь