A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Лікар від Бога святкує свій поважний ювілей

Дата: 25.03.2020 07:50
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

24 березня цього року свій 80-літній ювілей відзначав мудрий і шанований в Степанецькій громаді чоловік – Леонід Григорович Кучерук, уродженець села Перимешель, що на Хмельниччині, де він виріс та закінчив школу із золотою медаллю. Потім результатом його кропіткого навчання став червоний диплом Одеського державного медичного інституту ім. Пирогова з відзнакою, який засвідчував про здійснення дитячої мрії – лікувати людей. Мабуть, простих слів буде замало, аби висловити свою вдячність та повагу цьому  лікарю від Бога. Разом зі своїми пацієнтами він переживав і хвороби, і нещастя, приймав на себе відповідальність за наше здоров’я і навіть життя.

Леонід Григорович більше 40 років  займався лікарською справою і в далекому Казахстані, і в Києві, і на Рівненщині, і у Степанецькій сільській амбулаторії. Талант, високий професіоналізм, компетентність та енергійність– ось ті риси, які зробили його авторитетною і шанованою  людиною не лише в Степанцях.

Дружина Ольга Степанівна разом із донькою підтримує свого чоловіка, до якого попри поважний вік досі звертаються люди за мудрою порадою. Привітати іменинника завітали представники Степанецької ОТГ на чолі із начальником відділу ЖКГ та благоустрою Петром Добровольським. Гості від усієї громади подякували лікарю з великої літери за щиру, невтомну працю, професіоналізм, чуйність та людяність, готовність завжди прийти на допомогу. Від імені сільського голови Олександра Яременка побажали ювіляру щастя, здоров’я, довгих років життя та подарували «теплий» подарунок.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь