A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Невідкладні дії в Степанецькій ОТГ у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19

Дата: 19.03.2020 18:03
Кількість переглядів: 1873

Фото без опису

Олександр Яременко підписав розпорядження сільського голови №101 від 17.03.2020р. «Про невідкладні дії щодо забезпечення обмежувальних заходів та заходів безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно з яким тимчасово обмежується прийом громадян у підприємствах, установах, організаціях, що належать до сфери управління Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області, її виконавчих органах та переводиться на дистанційну форму роботи з громадянами (телефонний режим).

Також цим розпорядженням передбачено:

 

Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності вжити заходів щодо обмеження роботи працівників, за можливості перейти на дистанційну форму роботи, внести зміни до графіку та режиму роботи.

 

Відділу житлово-комунального господарства та благоустрою (П. ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ), керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, на балансі та в користуванні яких перебувають об’єкти транспортної інфраструктури і благоустрою, здійснювати санітарну обробку об’єктів.

 

Відділу надання соціальних послуг посилити роботу з надання соціальних послуг одиноким людям, людям з особливими потребами, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та іншим соціально незахищеним верствам населення.

 

Із 00:00 год. 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування (з присутністю більше 10 осіб), незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих на території Степанецької об’єднаної територіальної громади, до особливого розпорядження, а саме:

  • музеїв, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів, дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних, спортивних майданчиків та стадіонів, ресторанів, закладів громадського харчування, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів, будівельних ринків та інших (крім продуктових);
  •  усіх магазинів (крім продуктових, аптек та автозаправних станцій);
  • інших закладів та установ.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Олександр ЯРЕМЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь