A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН

Дата: 18.03.2020 14:11
Кількість переглядів: 520

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та вжиття заходів упередження зараження цією хворобою у Канівському відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України запроваджується дистанційна форма проведення прийому громадян засобами телефонного та електронного зв’язку.

Прийом громадян буде здійснюватися за:

тел.: 3-21-14, 3-12-83 (щодо оплати листків непрацездатності)

        3-23-88 (щодо нещасних випадків на виробництві)

е-mail: kani.ck@fssu.gov.ua.

 

ТАКОЖ:

Канівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області повідомляє:

Кабінет Міністрів України затвердив особливості ведення Електронного реєстру листків непрацездатності. У тестовому режимі система запрацює вже у квітні цього року.

Це дозволить навести лад в системі та посприяє боротьбі з корупційними та шахрайськими схемами, через які лікарняний можна було просто купити. Електронний реєстр листків непрацездатності принесе більше прозорості та відкритості в процесі видачі лікарняного. Спростить порядок отримання та позбавить від непотрібних папірців. Все що буде необхідно - це смартфон, ноутбук або електронний планшет.

Підробити такий лікарняний буде практично неможливо.

Система зможе моніторити кожен листок непрацездатності та визначити лікаря, який його видав, і на яких підставах це було зроблено. Це дозволить автоматизувати процес і дасть можливість відстежити оформлення лікарняного на всіх етапах.

Фонд соціального страхування України та Пенсійний фонд України погодили порядок та технологію інформаційної взаємодії щодо ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього. Відповідний протокол обміну даними підписано між Фондом соціального страхування та Пенсійним фондом.

Документ визначає структуру, формат відомостей та вимоги до їх контролю, процедуру взаємодії інформаційних систем Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування в процесі обміну інформацією, в обсязі, необхідному для проведення перевірки обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам, надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг.

Кожен лікар, який видає лікарняний повинен підписати документ своїм цифровим підписом. Через реєстр Пенсійного фонду дані будуть передаватися до Фонду соціального страхування, за рахунок коштів якого здійснюється надання допомоги по тимчасовій втраті непрацездатності.

Це дозволить нам суттєво збільшити ефективність контролю за використанням коштів Фонду та упередити їх нецільове використання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь