A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Вітаємо Олександра Ткаченка з перемогою у обласному конкурсі #Черкащина_місце_сили: #Місце сили - центр дозвілля "StepHUB"

Дата: 12.03.2020 13:17
Кількість переглядів: 1063

МІСЦЕ СИЛИ - це місце, яке надихає та надає тобі сил, коли здавалося б, що вже нічого не вийде. В ньому ти можеш поновити віру в свої можливості. В кожного воно пов'язане з життєвими подіями чи обставинами, які стали вагомими у формуванні свідомості, особистих навичок та якостей. Я також маю своє МІСЦЕ СИЛИ. Для мене це центр дозвілля "StepHUB". Що в ньому такого особливого? А те, що я є одним із творців цього проекту! Розкажу коротеньку історію його створення: Довгий час мене турбувала проблема відсутності в нашому селі платформи для активного розвитку та корисного відпочинку нашої молоді. Одного разу мені випала можливість це змінити. Її мені надала програма неформальної громадянської освіти молоді - Майстерня сільських ініціатив. Я зібрав нереально круту команду, з якою ми працювали над ініціативою, в межах даної програми. Придумати ініціативу - це лише крапля в морі. Попереду було найважче - реалізовувати ідею. На заваді стояло дуже багато факторів. Наприклад, відсутність будівлі, грошей, ресурсів, помічників. Але потроху у нас вирішувалися певні питання. Спочатку ми домовилися про будівлю, потім знайшли помічників, також відгукнулися спонсори. Але не треба думати, що все було так добре. В процесі роботи в нас був не один переломний момент коли хотілося здатися. І одного разу навіть здавалося, що проекту кінець. Але завдяки підтримці з різних боків (школа, односельці, влада громади та просто небайдужі люди), ми подолали всі перешкоди і таки завершили ініціативу спільними стараннями. Тепер "StepHUB" - це моє МІСЦЕ СИЛИ. Кожного разу, коли мені щось не вдається, або я впадаю у відчай, то мені достатньо прийти в мій центр дозвілля, щоб поновити впевненість у собі. Коли ти бачиш результат своєї невтомної праці, і розумієш, що твої старання не були даремними й пішли на користь, то в тобі з'являються сили для нових звершень. Бажаю, аби кожен знайшов для себе МІСЦЕ СИЛИ й черпав з нього наснагу.

Сільський голова Олександр Яременко привітав учня Степанецького ліцею Олександра Ткаченка з перемогою та за дорученням від керівництва проекту #Черкащина_місце_сили, вручив йому приз – ТЕРМОЧАШКУ з логотипом Черкащини.

 

#Черкащина_місце_сили


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь