A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості в оприлюдненні звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) при розробленні Генеральних планів

Дата: 02.03.2020 12:01
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

 в оприлюдненні звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) при розробленні Генеральних планів населених пунктів Степанці, Мартинівка, Дарівка, Ключники Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області  

 

         У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (стаття 6, 7) та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, Степанецька сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у документі державного планування та звітах про стратегічну екологічну оцінку Генеральних планів с. Степанці, с. Мартинівка, с. Дарівка та с. Ключники Канівського району Черкаської області.

Проекти розроблені на  підставі рішення сесії Степанецької сільської ради від 28 серпня 2019 року № 22-53/VIII, на замовлення Виконавчого комітету Степанецької сільської ради відповідно до договору № 630 від 29 липня 2019 року та завдання на проектування. Розробник містобудівної документації – ТОВ «ГЕОТОП» м. Дніпро.

Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) процедура визначення, опису та оцінювання наслідків виконання документів державного планування для довкілля, у тому числі для здоров’я населення, розроблення заходів із запобігання, зменшення та пом’якшення можливих негативних наслідків.

Подання та прийом пропозицій, щодо розгляду звітів про стратегічну екологічну оцінку здійснюється протягом одного місяця, з 3 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року.

Детально із звітами про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та матеріалами генеральних планів с. Степанці, с. Мартинівка, с. Дарівка та с. Ключники можливо ознайомиться в загальнодоступному приміщені Степанецької сільської ради, графік роботи пн.-пт 8:00- 17:15 за адресою: с. Степанці, вул. Лісна, 4 та на офіційному сайті Степанецької сільської ради http://stepanecka.gromada.org.ua/, в розділі новини.

Пропозиції та зауваження подаються у письмовій формі, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації , до сільської ради за адресою: 19031, Черкаська область, Канівський район, с. Степанці, вул. Лісна, 4

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій -  Володимир ГАВРИЩУК

                                                                                     Виконавчий комітет

Степанецької сільської ради

 

СЕО (звіт) Степанці

СЕО (звіт) Дарівка

СЕО (звіт) Мартинівка

СЕО (звіт) Ключники


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь