A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Створено навчальний посібник з надання адміністративних послуг для адміністраторів ЦНАП/Центрів Дії

Дата: 06.02.2020 15:02
Кількість переглядів: 708

Одним з ключових завдань розбудови центрів надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП) є підвищення якості надання адміністративних послуг.

З цією метою Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Офісом реформи адмінпослуг за підтримки SURGe, що фінансується Урядом Канади, і Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг створено Навчальний посібник з надання адміністративних послуг для адміністраторів ЦНАП/Центрів Дії (далі - Посібник), який погоджено з Міністерством юстиції України та Державною міграційною службою України.

Посібник містить 9 розділів і включає в себе поради та інструкції щодо надання найпоширеніших послуг, зокрема, реєстрації місця проживання, державної реєстрації фізичної особи - підприємця та речових прав на нерухоме майно, оформлення ГО-картки, видачі закордонного паспорту, реєстрації актів цивільного стану, земельних питань та послуг МВС.

Посібник є практичним інструментом, що дозволить адміністраторам оперативно навчатись без зайвих витрат часу, грошей і навіть паперу, адже його опубліковано в електронній формі.

Важлива перевага Посібника - це його інтерактивність та зручна навігація, які дозволяють легко переходити до необхідних розділів та знаходити корисну інформацію.

Посібник призначений як для підвищення кваліфікації адміністраторів із досвідом роботи, так і для осіб, що тільки приступають до виконання обов’язків адміністратора.

Ознайомитися з посібником та завантажити його можна за посиланням: http://bit.lv/2S1ATh9.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь