A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЧЕРГОВИЙ ВІЗИТ ФАХІВЦІВ КАНІВСЬКОЇ МІСЬКРАЙОННОЇ ФІЛІЇ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ТА КАНІВСЬКОГО ВІДДІЛУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 17.01.2020 14:54
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

Фахівці Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості продовжують відвідувати об’єднані територіальні громади задля ознайомлення тамтешніх мешканців зі змістом соціальних послуг державної служби зайнятості.

16 січня 2020 року чергові виїзні акціі відбулися у селах Степанці та Копіювата Степанецькії ОТГ. Під час візиту жителям громади розповіли про інновації в роботі служби зайнятості. Йшлося про електронні сервіси, тестування в режимі он-лайн з питань вибору фаху, можливість започаткування бізнесу, проходження навчання з метою підвищення рівня кваліфікації чи здобуття актуальної професії на освітньому порталі державної служби зайнятості. Багато уваги було зосереджено на аспектах організації громадських та інших робіт тимчасового характеру; умовах видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб вікової категорії «45+». Вступаючи у діалог з жителями, працівники філії інформували їх про стан ринку праці, перспективи працевлаштування у різних галузях економіки.

Також, в цей день заступник начальника Канівського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Тетяна Проскурякова провела виїзний прийом, згідно графіка, в Степанецькій об”єднаній територіальній громаді з використанням бази даних Пенсійного фонду України, прийнято 6 осіб.

         Фахівець розповідала про порядок призначення та перерахунку пенсії, залежно від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосила на перевагу легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю. Надала роз”яснення про способи реєстрації та переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду України та СМС-інформування. Також, багато запитань було про підвищення розмірів пенсій з 01.01.2020року, відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”.

         Провела бесіду про способи реєстрації та переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду України про можливість скористатися новим сервісом призначення пенсії в «одне відвідування».

         Також, того ж дня, було проведено виїзний прийом громадян за місцем проживання  в с. Копіювато Степанецької ОТГ, на прохання жителів села, де прийнято 7 осіб.

         Розміщено на стендах рекламні листівки. Всього надано консультацій 13 особам, розповсюджені інформаційні брошури.

         Загалом на території громади проживає 1805 пенсіонерів зокрема в с. Степанці — 867, в с. Копювато — 75 пенсіонерів.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь