A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

АТ «УКРПОШТА» НЕОБХІДНА ДЛЯ ЖИТЕЛІВ МАЛЕНЬКИХ СІЛ

Дата: 15.01.2020 15:38
Кількість переглядів: 473

В останні роки кількість банківських відділень та банкоматів знижується, особливо в невеликих населених пунктах, де мешканці (особливо інваліди та особи похилого віку) залишаються без банківських послуг. Таким чином АТ «Укрпошта» виконує взяті на себе перед Пенсійним фондом зобов’язання та ще виконує соціальні функції, забезпечуючи своєчасну виплату пенсій та соціальних виплат.

Переваги отримання виплат в Укрпошті:

  1. 1. Доступність та надійність – найбільша в Україні мережа підрозділів, що забезпечують виплату та доставку пенсій та соціальних допомог. Послугу надають близько 12 тисяч відділень поштового зв’язку. Доставку соціальних виплат здійснюють понад 33 тисячі листонош у всі населені пункти країни.
  2. 2. Державні гарантії виплат та доставки одержувачам – виплата і доставка пенсій та соціальної допомоги здійснюється відповідно до законодавства України.
  3. 3. Зручність отримання – виплата пенсій, соціальних допомог через мережу Укрпошти здійснюється як з доставкою додому, так і безпосередньо в об’єкті поштового зв’язку особисто або уповноваженій Вами особі за довіреністю.

Умови отримання виплати і доставки пенсій, соціальних  допомог:

Подайте заяву до органів Пенсійного фонду України, органів праці та соціального захисту населення за місцем проживання, де зазначте про Ваше бажання отримувати пенсію, соціальну допомогу на пошті.

Пред’явіть паспорт або документ, що його замінює та отримуйте Вашу пенсію, соціальну допомогу особисто.

Ви можете уповноважити іншу особу отримати Вашу пенсію, соціальну допомогу оформивши довіреність відповідно до чинного законодавства.

Для оформлення виплати і доставки пенсії та соціальної допомоги зверніться до управління Пенсійного фонду України, управління соціального захисту населення за місцем проживання. В заяві про призначення або перерахунок пенсії зазначте: «виплату мені пенсії (соціальної допомоги) прошу проводити через пошту». За бажанням ви можете отримувати пенсію вдома або у відділенні поштового зв’язку.

Виплата пенсії здійснюється особисто одержувачу або іншій уповноваженній ним особі за довіреністю, оформленою відповідно до законодавства.

Ви можете отримати Вашу пенсію або соціальну допомогу вдома – у визначений день наш листоноша Вам її принесе, або у відділенні поштового зв’язку. Виплата пенсії (соціальної допомоги) проводиться Вам особисто або уповноваженій Вами особі за довіреністю.
Отримати допомогу на поховання Ви можете за разовим дорученням безпосередньо у спеціально визначених виплатних об’єктах поштового зв’язку за місцезнаходженням відповідного органу Пенсійного фонду, органу праці та соціального захисту населення в день їх надходження, за наявності коштів, або протягом поточного місяця.

Виплата пенсій проводиться у період з 4 по 25 число щомісяця. Виплата соціальних допомог проводиться у період зазначений органами праці та соціального захисту населення.

Доставка пенсій та соціальних допомог додому одержувачам – безкоштовна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь