A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Освітяни Степанецької ОТГ вибороли перемогу в спартакіаді

Дата: 11.01.2020 10:06
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

З метою популяризації фізичної культури та спорту серед працівників освіти 10 січня 2020 року на базі Канівської загальноосвітньої школи №3 проходила ХІV Спартакіада працівників освіти, присвячена пам’яті Галини Михайлівни Шапран, колишньої голови Канівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. На змагання прибули 7 команд: 2 від загальноосвітніх шкіл міста Канева, 2 команди представляли відділ освіти, молоді і спорту Степанецької ОТГ, ще 2 команди від закладів дошкільної освіти  міста Канів. Вперше на спартакіаді була представлена команда від працівників Канівського міського інклюзивного центру. Під час урочистого відкриття Спартакіади голова міськкому Профспілки Попенко І. П. привітав учасників Спартакіади з Новим роком, побажав добра, здоров’я, достатків та побільше здобути перемог у змаганнях, котрі будуть проводитись. Після урочистого відкриття змагань всі присутні вшанували пам’ять Шапран Галини Михайлівни хвилиною мовчання. Всі учасники, готуючись до спартакіади, підготували відповідну форму, емблему, плакат. Після представлення команд, проводились змагання з наступних видів спорту: стрільби з пневматичної зброї, дартсу, метання баскетбольного м’яча в кільце, шашок, настільного тенісу, стрибків на скакалці, підняття гирі та комбінованої естафети. Якщо в більшості видів змагань брали участь по одному представнику від чоловіків + представник жіночої статі, то у змаганнях з підняття гирі та стрибків на скакалці запрошувалися від кожної команди або чоловік або жінка, так як не всі команди мали змогу мати у своєму складі чоловіків. Кожному хотілося показати себе якнайкраще як в особистих змаганнях, так і в командних. Всі види змагань були цікавими і захоплюючими.

Переможці та призери в кожному виді змагань були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Із 89 учасників змагань щасливчиками стали 48. Серед них – член президії міськкому Профспілки, член обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, голова профкому первинної профспілкової організації Степанецького ліцею Гарбуз О. Г. (І місце у змаганнях з настільного тенісу серед жінок), голова профкому Беркозівської гімназії-філії Степанецького ліцею Стоколос В. В.(І місце зі стрибків на скакалці та І місце у змаганнях з шашок серед чоловіків). У змаганнях з підняття гирі І місце виборола Габліані М. В., член міськкому Профспілки працівників освіти, Пушенко Олена Анатоліївна (інклюзивний центр) виборола перше місце у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед жінок. Цікавою і захоплюючою була боротьба за перемогу в естафеті. І в результаті ІІІ місце у команди ЗОШ №3, ІІ місце у команди Мартинівського НВК, а найкращі результати у естафеті показала команда Степанецького ліцею. Слова подяки оргкомітет висловловив директорам навчальних закладів, та головам первинних профспілкових організацій, команди яких брали активну участь та підтримували друзів під час змагань: Мартинович Валентині Володимирівні та Холодовій Людмилі Миколаївні (Канівська спеціалізована школа №6), Чалабієву Руслану Азадовичу та Нікітенко Лідії Іванівні (ЗОШ №3), Яременку Станіславу Івановичу та Гарбуз Ользі Григорівні (Степанецький ліцей), Костенку Олександру Вікторовичу та Сливі Олені Іванівні (Мартинівський НВК), Лагно Тетяні Василівні та Худжін Ірині Володимирівні (ДНЗ «Сонечко»), Чалабієвій Людмилі Василівні та Литвин Олені Григорівні (Канівський міський інклюзивний центр), всім директорам та головам профкомів закладів дошкільної освіти, чиї працівники змагалися збірною командою. Всі вітали оплесками переможців. За підсумками всіх видів змагань заохочувальний приз та грамоту за активну участь у Спартакіаді працівників закладів освіти отримали збірна команда дошкільних закладів освіти, команда інклюзивного центру, команди спеціалізованої школи №6 та Канівської ЗОШ №3. Приз та грамоту за ІІІ призове місце отримала команда Канівського комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко», приз та грамоту за ІІ призове місце вручено команді Мартинівського НВК І-ІІІ ступенів Степанецької ОТГ, а перехідний кубок переможця ХІV Спартакіади працівників освіти в цьому році поїхав у Степанецький ліцей. 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь