A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПЕРШИЙ МАЙСТЕР-КЛАС У НОВОМУ STEP HUBI

Дата: 24.12.2019 12:58
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

23 грудня цього року пройшло  урочисте відкриття молодіжного простору в Степанецькій ОТГ -  Step Hub. Центр дозвілля облаштували у приміщенні  будинку культури на базі сільської бібліотеки. У одній частині Hubi діти та дорослі зможуть приходити, аби спілкуватися й приємно проводити час. У іншій – будуть проводитися кінопокази, літературні, науково-дискусійні клуби, стендапи, міні-концерти.

На запрошення ініціативної групи у святкових заходах взяли участь: сільський голова Олександр Яременко, директор Степанецького ліцею Станіслав Яременко, головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій Іван Степанець, директорка благодійного фонду МХП Тетяна Волочай, представник донора Байєр Наталія Цуман, керівник відділу КСВ МХП Вікторія Нагірняк та інші.

 Голова громади привітав присутніх з успішним впровадженням цього спільного проекту. Подякував  усім присутнім за проявлену ініціативу та фінансову підтримку і закликав не зупинятися на досягнутому, адже завдяки таким проектам з успіхом можна залучати чималі кошти для вирішення місцевих проблем, яких немало у будь-якої об’єднаної громади.

Над створенням такого дозвільного центру працювали майже рік. Утім, ідея зародилася значно раніше . Роботи з реконструкції приміщення втілювали за підтримки Виконавчого комітету Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області, компанії Байєр,  благодійної організацієї БФ_Урожай_громаді в рамках конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Коштом спільного бюджету  було зроблено якісний ремонт  приміщення, придбано та встановлено мультимедійне, звукотехнічне, комп’ютерне обладнання з підключенням до мережі Інтернет за швидкісним доступом, встановлено програмне забезпечення, придбано сучасні меблі, інтелектуальні ігри та книги.

Все це обладнання та сучасні технології стануть інструментом ефективних комунікацій, а сам Hub – майданчиком для обміну досвідом учнівського самоврядування, платформою для серйозних дискусій та змістовного дозвілля.

Символічну стрічку, яка ознаменувала відкриття молодіжного Hubu, разом із почесними гостями перерізав Олександр Яременко. В своєму вітальному слові він наголосив на тому, що разом зі своєю командою  намагається створити альтернативу для підростаючого покоління, аби воно розвивалася, зокрема й інтелектуально, сподіваючись, що  Step Hub  допоможе витягти нашу молодь із вулиць та долучити її до корисної справи. Також пообіцяв і надалі працювати над тим, аби відкривати подібні заклади для громади.

Творча команда старшокласників щиро подякувала місцевій владі та всім тим, хто доклав зусиль до створення цього місця. Потім до уваги дорослих запропонували презентацію про створення своєї мрії – свого Step Hubu.

Після урочистої частини діти разом із майстринею-наставницею  Ніною Хоменко провели гостям цікавий майстер-клас, на якому всі разом виготовили Різдвяного янгола. Це було наскільки по-святковому захопливо, що на мить здалося, ніби всі повернулися думками в дитинство, де мрії сповнюються і віра в дива велика і неосяжна.

Тепер є надія, що  і надалі розвиватиметься талановита активна молодь, свого подальшого розвитку набуде такий молодіжний рух, проектна діяльність, молодіжне самоврядування, а все це разом послужить розвитку всієї Степанецької громади.

 Тож цей день і справді видався по-справжньому святковим, здійснилася мрія дітей та дорослих, а це вселяє непохитну віру у всеперемагаючу силу змін на краще у громадах та розквіт української державності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь