A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В Беркозівському НВК поліцейські провели профілактичний урок для школярів

Дата: 16.12.2019 11:32
Кількість переглядів: 349

Цього тижня учні 1-9 класів КЗ «Беркозівського навчально-виховного комплексу» Канівського району отримали багато нових знань з питань правової культури та правового захисту. Діти з радістю приймали участь у всіх обговореннях та вікторинах, які влаштували поліцейські разом зі своїми юними помічниками, а найголовніше, вони дізналися як захищати свої права.

Днями співробітники Канівського відділення поліції провели для учнів 1-9 класів КЗ "Беркозівського навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад» ЗОШ I - III ступенів цікаву тематичну лекцію, яка спрямована на забезпечення захисту прав дитини. Захід відбувався в формі діалогу, під час якого хлопці та дівчата не тільки слухали поліцейських, а й ставили свої запитання.

Дітям молодших класів правоохоронці в ігровій формі, роз’яснили, які права та обов'язки вони мають у навчальному процесі та побуті. Розтлумачили малечі, що таке  булінг та  як протидіяти фізичному та психологічному насильству з боку одноліток.

Учням середніх та старших класів поліцейські розповіли про існуючі види відповідальності: кримінальну та адміністративну; пояснили з якого віку настає кожна з них та навели кілька прикладів, коли за вчинки неповнолітніх відповідали їхні батьки. Школярам також було цікаво дізнатись, що окрім обов’язків, в них є і права, які треба вміти відстоювати.

Під час зустрічі школярі були дуже активними і задавали багато запитань, на які отримали змістовні відповіді.

З посиланням на: Офіційний сайт Черкаська область: https://ch.npu.gov.ua/news/policziya-ta-diti/na-kanivshhini-policzejski-proveli-profilaktichnij-urok-dlya-shkolyariv/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь