A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ЗІГРІТИЙ ДОБРОТОЮ

Дата: 04.12.2019 16:25
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та Міжнародного дня волонтерів до відділення стаціонарного догляду в с. Степанці територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Канівського району разом з керівництвом територіального центру завітали на гостину:  сільський голова Степанецької сільської ради Олександр Яременко, представник ПрАТ «Миронівська птахофабрика» групи МХП Оксана Білик, голова громадської організації «Рідна Черкащина Микола Фесенко.  В цей день шановні гості завітали до відділення  привітати та вручити мешканцям цього будинку подарунки та залишити частину тепла своєї душі.

Сільський голова Олександр Яременко, привітав підопічних цього будинку добрими словами, побажав їм здоров’я, благополуччя та всього найкращого. Також подякував персоналу і керівництву відділення та всім тим, хто не байдужий до долі людей, які потребують сторонньої допомоги. Відзначив важливість спонсорської і волонтерської підтримки, завдяки якій поліпшуються умови проживання в таких закладах цієї категорії населення.

Цікаву розважальну програму свята підготували діти волонтерського осередку Степанецького ліцею та працівники Степанецького будинку культури під керівництвом Алли Козак та Степанецького сільського клубу, під керівництвом Миколи Вергелеса, яких люблять і завжди з задоволенням чекають мешканці відділення. Своїми піснями й дотепним словом артисти звеселяли та зігрівали душі і серця людей з інвалідністю та одиноких стареньких.

Несподіваним сюрпризом став візит учнів-пекарів Степанецького відділення Канівського ВПУ, які підготували цікаве привітання та в подарунок бабусям і дідусям власноруч спекли булочки та кренделі.

З усмішками на вустах, з теплом в душі від людської уваги і турботи люди з інвалідністю та старенькі дякували гостям за прекрасне свято, на якому вони поспілкувались, поспівали пісень, відчули небайдуже до себе ставлення та розуміння їх життєвих проблем.

Керівництво територіального центру висловило вдячність всім гостям на святі та вручило подяки за небайдужість, співпрацю та постійну підтримку територіального центру у забезпеченні належного соціального обслуговування людей з інвалідністю та людей похилого віку.

Не залишились без привітань і подарунків сім’ї людей з інвалідністю, які проживають в селах Степанецької громади. Із місцевого бюджету були виділені кошти на закупівлю продуктових наборів. Представники громади: Павло Кас’яненко -  начальник відділу надання соціальних послуг та Петро Добровольський – начальник відділу ЖКГ разом із представниками від кожного старостинського округу відвідали кожного мешканця певної категорії та вручили  їм подарунки .

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь