A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.10.2019 11:03
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

 про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у оприлюдненні звіту стратегічної екологічної оцінки (СЕО) при розробленні розділу «Охорона навколишнього середовища» пояснювальної записки Генеральних планів населених пунктів Степанці, Мартинівка, Дарівка, Ключники Канівського району Черкаської області

 

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постовою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Степанецька сільська громада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Генеральні плани с. Степанці, с. Мартинівка, с. Дарівка, с.Ключники Канівського району Черкаської області» оприлюднення звіту з стратегічної екологічної оцінки (СЕО).

Проекти розроблені на  підставі рішення сесії Степанецької сільської ради від 28 серпня 2019 року № 22-53/VIII, на замовлення Виконавчого комітету Степанецької сільської ради відповідно до договору № 630 від 29 липня 2019 року та завдання на проектування. Розробник містобудівної документації – ТОВ «ГЕОТОП» м. Дніпро.

Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) процедура визначення, опису та оцінювання наслідків виконання документів державного планування для довкілля, у тому числі для здоров’я населення, розроблення заходів із запобігання, зменшення та пом’якшення можливих негативних наслідків.

Подання та прийом пропозицій, щодо розгляду звіту про стратегічну екологічну оцінку здійснюється протягом одного місяця, з 24 жовтня 2019 року по 24 листопада 2019 року.

Детально із матеріалами пояснювальної записки звіту СЕО генеральних панів с. Степанці, с. Мартинівка, с. Дарівка, с.Ключники можливо ознайомиться в ознайомиться в загальнодоступному приміщені Степанецької сільської ради, графік роботи пн.-пт 8:00- 17:15 за адресою: с. Степанці, вул. Лісна, 4 та на офіційному сайті Степанецької сільської ради http://stepanecka.gromada.org.ua/, в розділі новини.

Пропозиції та зауваження надаються з  24.10.2019 року по 24.11.2019 року., у письмовій формі, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постовою Кабінету міністрів України, до сільської ради за адресою: 19031, Черкаська область, Канівський район, с. Степанці, вул. Лісна, 4

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій -  В. ГАВРИЩУК.

Звіт з СЕО Дарівка 

Звіт з СЕО Ключники

Звіт з СЕО Мартинівка

Звіт з СЕО Степанці

 

                                                                                                         

 

.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь