A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

«Влада-бібліотека-громада»

Дата: 24.10.2019 13:53
Кількість переглядів: 660

23 жовтня 2019 року в приміщенні КЗ «Черкаської обласної універсальної національної бібліотеки імені Тараса Шевченка» Черкаської обласної ради відбувся круглий стіл «Бібліотеки і громада: взаємодія у новому форматі».

Степанецьку ОТГ на цьому заході представляли директор КЗ «Центру культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади» Юлія Мітакі, завідуюча бібліотекою с.Степанці Ніна Хоменко, бібліотекар с.Мартинівка Алла Куцокінь та бібліотекар с.Павлівка Тетяна Яременко.

Під час круглого столу розглядалися питання перспективи та розвитку бібліотек. Представник Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Ковальська Олена, висвітлила тему: «Децентралізація та створення ОТГ в області». Директорка Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України Повісьмак-Євмина Віталія розповіла про шляхи комунікації в напрямку «влада-бібліотека-громада». Представники Черкаської МЦБС та Уманської МЦБС розповіли про свій успішний шлях розвитку в умовах співпраці з владою та громадою.

Учасники круглого столу дійшли висновку, що взаємодія бібліотек з владою та участь в «громадських бюджетах», в майбутньому, принесе успіх.

Перші кроки на шляху до модернізації сільських бібліотек в Степанецькій ОТГ зроблено на прикладі «STEPHUB», що модернізується на базі бібліотеки с.Степанці, де бібліотека перетворюється у вільний простір для всебічного розвитку особистості, інтелектуального самовдосконалення та гуманізації способу життя молодого покоління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь