A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЛЯ МЕШКАНЦІВ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОВЕДЕНО ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 17.10.2019 12:59
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

17 жовтня цього року в приміщенні Степанецької сільської ради спеціалісти Канівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області та фахівці служби зайнятості Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості провели виїзний прийом на віддаленому робочому місці для мешканців Степанецької громади.

Саме такі зустрічі за місцем проживання громадян сприяють підвищенню рівня якісного обслуговування у сфері пенсійного забезпечення, та максимальнну наближенню сервісів служби зайнятості і зробити їх діяльність якомога доступнішою для клієнтів. Така форма роботи з населенням спрямована на оперативне вирішення питань громадян у зручному форматі особистого спілкування з висококваліфікованими спеціалістами. Вони дають змогу людям отримати кваліфіковані консультації на місцях.

Заступник начальника відділу обслуговування громадян Канівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Проскурякова Тетяна з радістю приймала своїх клієнтів. Громадян цікавили питання перерахунку пенсії, перелік документів, необхідний для призначення пенсії за віком, по інвалідності, порядок виготовлення електронних пенсійних посвідчень, умови виплати пенсій через банківські установи. Під час прийому звернули увагу людей на онлайн-сервіси веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду та сучасного сервісу смс-інформування, а також на рубрики з друкованого видання «Пенсійний кур’єр» та «Вісник Пенсійного фонду України».

Директор Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Надія Коломієць презентувала послуги служби зайнятості, надала інформацію про стан ринку праці. До фахівців центру зайнятості відвідувачі звернулися з питань отримання послуг професійного навчання за сприяння служби зайнятості та роз’яснення щодо компенсації витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкового трудового договору  зареєстрованих безробітних з числа ВПО,участі у тимчасовій зайнятості (громадських роботах та роботах тимчасового характеру)

Всі учасники заходу отримали ґрунтовні відповіді у максимально слушному та доступному форматі.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь