A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НА СТЕПАНЕЦЬКОМУ СТАДІОНІ РОЗІГРАЛИ КУБОК ІЗ ФУТБОЛУ ІМЕНІ ІВАНА ЯРЕМЕНКА

Дата: 14.10.2019 21:51
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

На вихідних у селі Степанці на стадіоні «Маракана» провели традиційний футбольний турнір пам’яті колишнього директора школи на «Кубок пам’яті Івана Федоровича Яременка»

Цей пам’ятний день традиційно розпочався із відвідування могили Івана Федоровича та покладання квітів. Було промовлено багато теплих слів та згадано безліч цікавих, яскравих і незабутніх моментів із життя цієї чудової людини. А вже на стадіоні урочисто підняли прапор та вшанували пам`ять покійного хвилиною мовчання.

У турнірі взяли участь команди юнаків: команда "Авантаж 7" с.Іванівка, команда Мартинівського НВК, команда КЗ"Центр дитячої та юнацької творчості" Степанецької ОТГ та команда Межиріцької ЗОШ.

 Зі словами вдячності до всіх присутніх звернувся сільський голова Степанецької громади, син Івана Федоровича - Олександр Яременко.

Після урочистої частини команди перевдягнулись, розігрілись та розпочали запекле змагання за перемогу.

За регламентом турнір проходив за коловою системою. Судді - Лаврінець Петро, Шармар Іван. Боротьба за кубок для юнаків була тяжкою. Кожен показав свій характер та спортивний азарт.

За результатами змагань І місце розділили між собою команди, які набрали однакову кількість очок - це  команда с. Іванівка, команда КЗ"Центр дитячої та юнацької творчості" Степанецької ОТГ та команда Межиріцька ЗОШ.

ІІ місце посіла команда Мартинівського НВК .

Тож кубок вирішили залишити в Степанецькій громаді, до наступного осіннього турніру, що стало для команд стимулом  надалі показати, ще кращі результати.

Всі учасники турніру були нагороджені грамотами та приємними подарунками від нашого традиційного спонсора "ПрАТ Миронівська птахофабрика".

По закінченню гри всі учасники мали змогу скуштувати смачну кашу та гарячу юшку, які були дуже доречними після виснажливої гри.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь