A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у розробленні Генеральних планів населених пунктів Степанці, Мартинівка, Дарівка, Ключники Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської обла

Дата: 08.10.2019 16:03
Кількість переглядів: 416

 ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у розробленні Генеральних планів населених пунктів Степанці, Мартинівка, Дарівка, Ключники Степанецької  сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області та оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО)

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постовою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Степанецька сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Генеральні плани с. Степанці, с. Мартинівка, с. Дарівка та с. Ключники Канівського району Черкаської області».

Проекти розроблені на  підставі рішення сесії Степанецької сільської ради від 28 серпня 2019 року № 22-53/VIII, на замовлення Виконавчого комітету Степанецької сільської ради відповідно до договору № 630 від 29 липня 2019 року та завдання на проектування. Розробник містобудівної документації – ТОВ «ГЕОТОП» м. Дніпро.

Генеральні плани населених пунктів є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови та іншого використання території населеного пункту. Генеральний план визначає основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, охорони навколишнього природного середовища..

Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) процедура визначення, опису та оцінювання наслідків виконання документів державного планування для довкілля, у тому числі для здоров’я населення, розроблення заходів із запобігання, зменшення та пом’якшення можливих негативних наслідків.

Подання та прийом пропозицій, щодо розгляду генеральних планів здійснюється протягом одного місяця, з 3 жовтня 2019 року по 3 листопада 2019 року, термін розгляду заяви про визначення обсягів СЕО 15 днів (з 3 жовтня по 18 жовтня 2019 р.).

Детально із матеріалами графічних частин генеральних панів с. Степанці, с.Мартинівка, с. Дарівка та с.Ключники та заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можливо ознайомиться в загальнодоступному приміщені Степанецької сільської ради, графік роботи пн.-пт 8:00- 17:15 за адресою: с. Степанці, вул. Лісна, 4 та на офіційному сайті Степанецької сільської ради http://stepanecka.gromada.org.ua/, в розділі новини.

Пропозиції та зауваження надаються з  3.10.2019 року по 3.11.2019 року., у письмовій формі, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постовою Кабінету міністрів України, до сільської ради за адресою: 19031, Черкаська область, Канівський район, с. Степанці, вул. Лісна, 4

Інформаційний захід, щодо публічного представлення Проектів генеральних планів  та заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки відбудеться о 10 годині, 4 жовтня 2019 року, у  приміщені Канівської  державної  податкової  інспекції Черкаського управління, за адресою: Черкаська область, м. Канів, вул. 206 Дивізії, 10-А, приміщення актового залу.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій -  Гаврищук В.Б.

                                                                                     Виконавчий комітет

Степанецької сільської ради

 

Генеральний план Дарівка

Генеральний план Ключники

Генеральний план Мартинівка

Генеральний план Степанці

Заява про визначення обсягу СЕО

Пояснювальна записка Дарівка

Пояснювальна записка Ключники

Пояснювальна записка Мартинівка

Пояснювальна записка Степанці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь