A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.10.2019 15:41
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і посмішками  вихованців та педагогів. Зазвичай до нього готується вся шкільна родина. Вітання з Днем учителя та працівників освіти лунали в стінах навчальних закладів Степанецької ОТГ, для своїх педагогів діти співали, танцювали, тішили дотепним гумором.
         Наші неймовірні вчителі - ентузіасти, красуні та красені, привітні, усміхнені, стримані, ввічливі, розумні. Просто приємні і добрі! Від всіх батьків та учнів Степанецького ліцею для них щиро лунали вітання з професійним святом, побажання здоров`я і добробуту у родинах, кмітливих і вдячних учнів, гарного настрою і спокою в душі.

А в КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» учні прикрасили школу вітальними плакатами, композиціями з осіннього листя та підготували яскраву концертну програму, під час якого Сімйонова Тетяна порадувала всіх присутніх піснею « Ми любим Вас» , а учениці 10-го класу Бурчило Вікторія та Бурчило Надія  підготували відео-привітання « Про що думають вчителі та учні». На розсуд глядача було представлено багато віршованих привітань від учнів молодших класів. Чудовий настрій та заряд енергії отримали вчителі, працівники школи та всі присутні.

Для педагогічного колективу Беркозівської гімназії окрім вітального концерту від учнів, було організовано ще й цікаву екскурсію до нашої столиці.

Тож, день працівників освіти в Степанецькій ОТГ подарував і освітянам, і їх вихованцям незабутні, приємні емоції, чудовий настрій та добрі спогади.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь