A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Молодь змінює світ

Дата: 25.09.2019 16:55
Кількість переглядів: 2100

Фото без опису

Як забезпечити духовний розвиток молоді, щоб її думка не залишилася поза увагою в житті громади? Відповідь на це та багато інших запитань, що стосуються залучення молоді до різних сфер життєдіяльності громади,  знають в Степанецькій об'єднаниій територіальній громаді.

        В рамках програми Майстерня сільських ініціатив - «Майстерня дій», в якій узяли участь учні Степанецького ліцею, наша молодь дізналася про усі складові успішної громади та сформулювала ідеї, які можна буде реалізувати. Тепер учні втілюють напрацювання в конкретні проекти, які мають стати корисними жителям громади. Як приклад, проект "Центр розвитку особистості "STEPHUB", згідно якого, приміщення бібліотеки в Степанецькому будинку культури перетвориться у вільний простір, створений для всебічного розвитку особистості, інтелектуального самовдосконалення та гуманізації способу життя молодого покоління. Організація молодіжного простору дозволить молоді раціонально і з користю використовувати свій час, виявляти всі свої приховані таланти, відпочити в компанії однолітків. Завдяки організації культурного відпочинку і дозвілля молодь має можливість урізноманітнити способи проведення вільного часу, щоб в подальшому стати цікавою та активною особистістю.

         Нині в приміщенні бібліотеки розпочато ремонтні роботи. Будівельники КП "Степ-Агробуд" та учні планують створити яскравий, динамічний та сучасний інтер’єр "Центру розвитку особистості "STEPHUB". Також згідно з проектом планується оновити меблі та книжкові полиці, закупити побутову та комп'ютерну техніку, забезпечити відвідувачів матеріалами для проведення семінарів та майстер-класів.

         Проект "Центр розвитку особистості "STEPHUB" реалізується за підтримки компанії "Байєр" благодійною організацією БФ "Урожай-Громаді" в рамках конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього».

Додаткова інформація за посиланням:

https://www.facebook.com/urozhaygromadi/

 

 


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь