A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН СТЕПАНЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 30.08.2019 07:33
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

29 серпня відбулася серпнева конференція працівників освіти Степанецької громади. У роботі конференції взяли участь сільський голова Яременко О.І., начальник відділу освіти, молоді та спорту Дорошенко Т.М., голова міськрайонної організацій Профспілки працівників освіти і науки Попенко І.П., педагогічні працівники, в.о. старост, депутати Степанецької сільської ради.

Учасники конференції  хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв-захисників України, втрачених у роки Другої світової війни та на Сході України. До їх пам’ятників було покладено квіти. Також згадали учителів-пенсіонерів, які протягом 2018-2019 навчального року відійшли у вічність.

На порядок денний заходу було винесено питання «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Степанецької об’єднаної територіальної громади у 2018-2019 навчальному році, завдання  на 2019-2020 навчальний рік».

Звернувся до всіх присутніх сільський голова Олександр Яременко. В своїй промові він зазначив продовжувати сприяти  забезпеченню доступності та якості освіти мешканців громади та привітав працівників освітньої галузі з початком нового навчального року, побажав педагогам міцного здоров’я, терпіння та успіхів у їх не легкій праці.

Підсумувала роботу щодо розвитку освітньої галузі Степанецької ОТГ у 2018/2019 навчальному році та озвучила основні завдання, пріоритетні напрямки роботи на наступний навчальний рік у своїй доповіді Т.М. Дорошенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту.

«Сьогодні ми вказали на свої недоліки і проблеми, назвали    успіхи та перемоги, напрацювали низку нових завдань. Та все це ми зможемо зробити лише разом, в одній єдиній команді, удосконалюючи свою педагогічну майстерність, управлінську діяльність», — підкреслила Тетяна Дорошенко.

Також до слова запрошувалися:  Світлана Заїка, заступник директора з навчальної роботи Степанецького ліцею, Людмила Козак, директор  Степанецького закладу дошкільної освіти «Білочка», Віолетта Семенова, головний спеціаліст відділу освіти.

Всіх присутніх з початком нового навчального року привітали  учні  Степанецького ліцею.

За підсумками роботи  2018-2019 навчального року педагогічним працівникам було вручено  Почесні грамоти та посвідчення про присвоєння педагогічних  звань.

Почесною грамотою Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 45-річчя педагогічної діяльності було нагороджено ШАКАЛО Параску Прокопівну, вихователя групи продовженого дня та ГОЛОДНЕНКО Лідію Василівну, учителя початкових класів КЗ «Степанецький ліцей-опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

Почесною грамотою Степанецької сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 60-річчя від дня народження було нагороджено НЕГУЛЯЄВУ Людмилу Юріївну, заступника директора з виховної роботи    КЗ «Степанецький ліцей-опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

Почесною грамотою Степанецької сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 50-річчя від дня народження було нагороджено ТИМОШЕНКО Людмилу Петрівну, учительку математики  КЗ «Мартинівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади» та ІЩЕНКО Валентину Миколаївну, вихователя Малоржавецької гімназії Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

 Почесні грамоти Департаменту освіти і науки, а також Почесні грамоти та посвідчення відділу освіти, молоді та спорту вручила освітянам нашої громади начальник відділу освіти, молоді та спорту Дорошенко Тетяна Миколаївна .

За сумлінну працю, високий  рівень професійної майстерності, вагомий  особистий  внесок   у  справу навчання і виховання підростаючого покоління було нагороджено Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації: ПОЧТАР Юлію Миколаївну, учителя географії ,  СТЕПАНЕЦЬ Світлану Анатоліївну, учителя математики та фізики КЗ «Степанецький ліцей-опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади», НІКОЛАЄВУ Тетяну Василівну, педагога-організатора КЗ «Мартинівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

За сумлінну працю, високий  рівень професійної майстерності, вагомий  особистий  внесок   у  справу навчання і виховання підростаючого покоління було нагороджено  Почесною грамотою відділу освіти, молоді та спорту:  МИЧКУ Алісу Василівну, учителя англійської мови, СЛИВУ Сергія Євгенійовича, учителя зарубіжної літератури КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади";

Авраменко Олену Василівну, Баланович Оксану Леонідівну,  Башмакову Віру Вікторівну, Перевізник Марію Олександрівнау, Стародуб Ларису Миколаївну, Чибрас Катерину Вікторівну - вихователів ЗДО «Білочка» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади, Шинкаренко Юлію Вікторівну, практичного психолога та соціального педагога ЗДО «Білочка» , ПІСКОВУ Таїсію Валентинівну, учителя початкових класів Беркозівської гімназії.

Було висловлено подяку за вагомий особистий внесок у зміцнені матеріально-технічної бази закладів освіти Степанецької ОТГ СТЕПАНЦЮ Івану Івановичу, головному спеціалісту відділу економіки та інвестицій Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади, подяку за вагомий особистий внесок у підготовку закладів освіти до нового навчального року СТЕПАНЦЮ Володимиру Миколайовичу, «СТЕПАГРОБУД» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади", подяку за вагомий особистий внесок у інформатизацію закладів освіти Степанецької ОТГ  ПУСТОВОЙТУ Андрію Миколайовичу, головному спеціалісту відділу економіки та інвестицій Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

За результатами атестації 2019 року Посвідчення про присвоєння педагогічного звання «старший учитель»  було вручено: СТЕПАНЕЦЬ Світлані Анатоліївні, учителю математики і фізики, СКЛЯРЕНКО Ользі Олексіївні, учителю української мови та літератури, МОМРО Вікторії Іванівні, учителю початкових класів комунального закладу «Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади» Черкаської області, ФРУНТ Ларисі Михайлівні, учителю початкових класів Малоржавецької гімназії - філії  комунального закладу «Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади» Черкаської області;

За результатами атестації 2019 року Посвідчення про присвоєння педагогічного звання    «старший вихователь»   було вручено: ШАКАЛО Парасковії Прокопівні,  КОВАЛЕНКО Ользі Миколаївні, вихователям групи продовженого дня комунального закладу «Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади» Черкаської області;

 За результатами атестації 2019 року Посвідчення про присвоєння педагогічного звання  «учитель-методист» було вручено ГАРБУЗ Ользі Григорівні, учителю фізичної культури комунального закладу «Степанецький ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади» Черкаської області.

На завершення цієї урочистої події ведуча побажала учасникам конференції міцного  здоров’я, натхнення  і творчого  пошуку, щоб щедро колосилася  засіяна нива знань, не знала меж  вдячність від учнів, а 1 вересня  в житті   кожного звучало  передзвоном  мрій,  сподівань, надії на краще майбутнє нашої  Батьківщини  без війни, страждань і горя. 


Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь