A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У Корсуні провели грандіозне футбольне свято

Дата: 08.07.2019 14:53
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Футбол став культовим видом спорту, але це більше, ніж гра. Адже необхідно відірвати наших дітей від смартфонів, комп’ютерів та телевізорів, щоб вони відчули справжній присмак перемоги. Головна мета дорослих – надалі якнайбільше залучати молодь до здорового способу життя, адже інвестиції в здоров’я та освіту дітей – це найкращі інвестиції у майбутнє.

Велике футбольне свято відбулося у Корсунь Шевченківському. Близько 150-ти дітей узяли участь у «Відкритих уроках футболу» - соціальному проекті, який пропагує дитячий спорт, де можна було побачити гру і маленьких гравців, і наших українських метрів футболу.

 Однією із команд-учасниць у цьому святі  була команда Степанецької ОТГ, яка складалася з хлопців від 10 до 15 років, тренером якої є Бовшик Вадим Сергійович. Також  разом із своїми підопічними був і сільський голова Олександр Іванович Яременко.  Хлопчики та дівчата, під керівництвом волонтерів-інструкторів, провели заняття з володіння м’ячем та іншими спортивними вправами та іграми. Легенда футболу Олег Протасов  дав старт матчу між командою ветеранів українського футболу та ФК «Урожай».

 Як відзначив національний координатор соціальних проектів Україїнської асоціації футболу Євгеній Столітенко, у цих змаганнях узяли участь не лише хлопчики, а й дівчатка (близько 30 відсотків). А взагалі до «Відкритих уроків футболу» уже долучені близько 20 тисяч дітей з усієї України. Всі команди футбольного свята були відзначені подарунками та призами від організаторів.

Футбольне свято у Корсунь-Шевченківському відбулося завдяки представникам бізнесу, зокрема, ТОВ «АгроРось»,  НВФ «Урожай», ТОВ «Агробізнес». Вони не тільки постійно виступають спонсорами спортивних колективів та змагань, а й допомагають місцевим громадам, освітнім та дитячим установам всіляким інвентарем, дитячими майданчиками також інтенсивно популяризують спорт.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь