A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В МАРТИНІВЦІ ВІДКРИЛИ «АРТ-ПРОСТІР»

Дата: 23.06.2019 22:06
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

21 червня в с. Мартинівка відкрився парк сімейного дозвілля «АРТ – ПРОСТІР». Проект став можливим завдяки співпраці громади, місцевої влади та бізнесу. Ще в лютому учні КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» Геращенко Костянтин, Царенко Богдан, Ніколаєв Данііл, Котляр Яна, Бурчило Вікторія, Бурчило Надія та Сімйонова Тетяна стали учасниками програми неформальної освіти «Майстерня сільських ініціатив», партнером якої є Благодійний фонд «Урожай громаді», та розробили проекти для розвитку села. Одним з проектів став парк сімейного дозвілля «АРТ – ПРОСТІР».

Відкриття проекту відбулося завдяки підтримки меценатів та небайдужих односельців. Зокрема, до цієї справи відразу долучилися: Благодійний фонд «Урожай громаді», в особі заступника голови Єфремцева Миколи Петровича (виготовлення сцени), місцеве самоврядування, в особі сільського голови Степанецької об’єднаної територіальної громади Яременка Олександра Івановича (демонстраційне та акустичне обладнання), ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (піддони для виготовлення лавок), Канівський природний заповідник (саджанці дерев та кущів для озеленення парку), директор СТ «Любисток» Бусля Юрій Вікторович (фарба, цвяхи та саморізи), КП «СТЕП – АГРОБУД».

На відкритті парку в Мартинівці були присутні поважні гості: голова Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Яременко Олександр Іванович, староста Мартинівського старостинського округу Бусля Алла Василівна, заступник директора Благодійного фонду «Урожай громаді» Єфремцев Микола Петрович.

Новий парк стане справжньою перлиною Мартинівки, адже тут передбачені зони для активного, комфортного відпочинку. Але особлива увага приділена саме сімейному дозвіллю. У парку розташований дитячий майданчик, облаштовані зони релаксації, поля для гри у шахи та шашки, а незабаром, буде облаштована зона для барбекю та побудована літня сцена.

Голова Степанецької об’єднаної територіальної громади Яременко Олександр Іванович прокоментував подію так: "Мені дуже приємно, що ми відкриваємо новий інфраструктурний об’єкт. Парк – це територія, котра тепер слугуватиме місцевій громаді. Дуже приємно, що ініціювали цей проект саме діти. Тому я з радістю підтримав цю ініціативу".

Справжнім сюрпризом від Благодійного фонду «Урожай громаді» цього дня стала ігрова програма Черкаського театру ляльок. Як зазначив Єфремцев Микола Петрович: «Благодійний фонд «Урожай громаді» з задоволенням підтримує саме сільську ініціативну молодь, яка є генератором нових ідей та ініціатором позитивних змін на селі, що сприяє розвитку нашого регіону.»

Співпраця громади села, бізнесу та місцевої влади – це запорука успіху. Тому, що тільки так можна створити комфортні умови у селі, в якому хочеться жити, створювати сім’ї та ростити дітей. Ми сьогодні вже стали свідками того, як активно створюється новий формат села.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь