A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ ФЛЕШМОБУ «ВИСАДИ СВОЇ ГОРІХИ»

Дата: 06.05.2019 22:34
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

03.05.2019 року о 18:00 в Черкаській обласній філармонії на презентації альбому співака-кобзаря Віктора Пашника було підбито підсумки Всеукраїнського екологічного флешмобу «Висади свої горіхи», під час якого висаджено одночасно 5157 саджанців горіха волоського в багатьох куточках нашого краю. Також було оголошено переможців та авторів найпоширеніших відеороликів про саму акцію, вручення грошових сертифікатів і дипломів.

6 000 грн., як головний приз, дістався Виноградському НВК на Лисянщині за 354 репости. Друге місце посів ролик з 318 репостами від музею Т. Г. Шевченка в Мошнах Черкаського району. Директор ТОВ «НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік вручив колективу сертифікати на 4 000 грн. За 245 репостів Мартинівський НВК, що на Канівщині, отримав 2 000 грн. Підтримати призерів Степанецької ОТГ прибула ціла делегація від громади на чолі із сільським головою Олександром Яременком.

Після урочистого вручення Дипломів учасникам акції та нагородження переможців голосування за відеозвіти для всіх учасників флешмобу виступив відомий кобзар, випускник Львівської школи кобзарів Віктор Пашник, у виконанні якого прозвучали авторські пісні та пісні з рок-альбому «ДЕСІТЬ». Також перед присутніми виступив Гурт «Крутий заміс» та подарував свою віртуозну гру на гітарі Іван Григорян.

Всі, хто долучився до цієї акції, вдячні Благодійній організації «БФ «Урожай-громаді» та МХП «Урожай» за організацію такої корисної справи з покращення екології планети та за чудові подарунки учасникам. Адже всі разом своєю працею ці люди зробили корисний внесок у майбутнє. А цей флешмоб за кількістю одночасно висаджених горіхів потрапив в Книгу рекордів України!


Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь