A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

«Step HUB» зацікавив гостей із Києва

Дата: 17.04.2019 22:07
Кількість переглядів: 807

 

Представники Степанецької ОТГ пройшли відбірковий етап у конкурсі мікрогрантів «ЧАС ДІЯТИ», який вже четвертий рік поспіль організовує Благодійна організація «Благодійний фонд «Урожай-громаді» за підтримки ТОВ «НВФ «УРОЖАЙ(група МХП).

В рамках конкурсу мікрогрантів Фонд організував навчання для учасників конкурсу з написання екологічних проектів, які відбулися 16 квітня поточного року. Завданням цього навчання було поділитися досвідом та професійними навичками із конкурсантами.

Як правильно оформити аплікаційну форму заявки, як виграти та отримати кошти? На які екологічні теми звертатиметься найбільша увага?

На ці та інші запитання, сьогодні шукали відповідей 18 учасників першого освітнього модулю з написання екологічних ініціатив в рамках конкурсу мікрогрантів "Час діяти-2019".

Перед учасниками також виступила представник агроіндустріального холдингу МХП Вікторія Нагірняк, яка опікується напрямком корпоративної соціальної відповідальності.

Потім, разом із Тетяною Волочай вони провели коротку зустріч із Олександром Яременком – сільським головою Степанецької ОТГ та учнями Степанецького ліцею, які брали участь у низці семінарів «Майстерня сільських ініціатив» та вже своїми силами працюють над втіленням в життя своїх власних проектів. Такий підхід до роботи дуже сподобався гостям, адже в діях дітей відчувається потенціал і небайдужість до роботи над своїми ідеями. Тож учасники проекту, який вони вже назвали «Step HUB», довели вагомі аргументи на користь існування такого центру дозвілля для сільської молоді, поділилися своїми планами і мріями, та зацікавили Вікторію Нагірняк та Тетяну Волочай до співпраці. Гості пообіцяли втілити в життя плани юних мрійників та побажали їм успіхів, натхнення та креативності!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь