A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

МЕДИЧНА РЕФОРМА В ДІЇ

Дата: 08.04.2019 15:15
Кількість переглядів: 710

З метою роз’яснення та обговорення основних аспектів проведення реформи в первинній медичній ланці керівництво ОТГ протягом лютого – березня місяця цього року проводило зустрічі з жителями населених пунктів Степанецької громади.

2 квітня на нараду, за участі керівництва громади, в. о. старост, керівників комунальних підприємств, завітала директор некомерційного підприємства «КЦПМСД» Наталія Горьова.

На початку наради сільський голова Олександр Яременко озвучив підсумки зустрічей проведених в населених пунктах громади щодо збереження мережі медичних закладів, виявлені проблеми та слушні зауваження від сільських жителів.

Як результат, керівництвом громади були розроблені та винесені на розгляд присутніх пропозиції щодо усунення недоліків та впровадження заходів щодо збереження мережі закладів охорони здоров’я громади, підтримки медичних кадрів у сільській місцевості, збільшення розміру матеріального стимулювання середнього медичного персоналу, забезпечення ФПів ліками першочергової потреби.

Після плідної дискусії запропоновано звернути увагу лікарів на дотримання ними графіків виїзду на закріплені дільниці, переглянуті графіки роботи санітарного автотранспорту із залученням його до роботи на фельдшерських пунктах, що дасть можливість підвищити мобільність лікарів та збільшить кількість медичних послуг, наданих сільському населенню.

Одностайно підтримано необхідність проведення працівниками комунального некомерційного підприємства інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення громади щодо необхідності укладення декларацій з сімейним лікарем, адже в окремих населених пунктах відсоток укладання угод є низьким.

Загалом нарада пройшла у діловій, конструктивній атмосфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь