A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВПЕВНЕНІ КРОКИ ДО СВОЄЇ МРІЇ

Дата: 28.03.2019 15:30
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Після участі у проекті «Майстерня сільських ініціатив», учні Степанецького ліцею відразу взялися до діла: представивши свої проекти сільському голові, та одержавши його підтримку, молодь взялася втілювати в життя свої мрії – це алея «Щастя» та створення центру дозвілля(Молодіжний хаб). Для того, щоб досягти своєї мети, дітям доведеться докласти багато зусиль: за допомогою дорослих відчистити територію майбутньої алеї від дикорослих кущів, дерев, та інших зайвих предметів, вирівняти шлях (прибрати пагорби та ями), висадити нові дерева, кущі, квіти вздовж алеї, змайструвати та розставити лави і сміттєві баки, розробити дизайн алеї, який відповідатиме її назві «Щастя» (створити невеликі декоративні додатки, дерев`яні фігурки тощо) та провести захід відкриття алеї.

Створена алея додасть зручності та безпеки (не потрібно йти вздовж проїзної частини) у пересуванні місцевих жителів, слугуватиме місцем для затишного відпочинку, завдяки своєму задуму та дизайну буде позитивно впливати на настрій людей, а завдяки вражаючій місцевості – надихати.

Фото без описуФото без опису

А для центру дозвілля Олександр Іванович Яременко надав учням приміщення сільської бібліотеки – це не значить, що бібліотеки не буде, чи вона не потрібна, навпаки, діти своїми ідеями вдихнуть у роботу бібліотеки нове життя, зроблять її сучасною, креативною, цікавою. Тож над цим проектом теж проводяться інтенсивні роботи: діти своїми руками створюють собі затишок, допомагають бібліотекарю Ніні Степанівні списати старі книги, щоб чім швидше звільнити простір для своїх ідей та творчості.

Тож хочеться побажати нашим юним активістам успіху у їхніх задумах, щоб творчий запал у їхніх серцях не згасав ніколи. Адже, якщо людині хочеться залишити після себе щось добре і корисне – то вона не дарма прийшла в цей світ.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь