A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ ТА ЕКОНОМІКИ

Дата: 11.02.2019 12:02
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Як підвищити інтерес учнів до вивчення шкільного курсу географії та економіки? Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми є позакласна робота, як невід’ємна складова навчально-виховного процесу. Якщо знання, отримані на уроці, зацікавили учнів, то це спонукає їх вивчати предмет і після уроків. До того ж добре організована, цікава, різноманітна позакласна робота з предмету – це один із найефективніших засобів пробудження й підтримки в учнів інтересу до географії та економіки. Велику допомогу в досягненні цієї мети надає освітнім закладам тиждень географії та економіки. Під час його проведення діти збагачують знання, розширюють свій кругозір, проявляють ініціативу й самостійність, розвивають індивідуальні здібності, вчаться відстоювати свою точку зору.

Фото без опису

Учні Степанецького ліцею активно включилися у проведення тижня географії та економіки, який пройшов під гаслом «За тиждень навколо світу». Відбулася виставка творчих робіт з географії (кросворди, малюнки, складання карт місцевості) 6-9 класи. Активними учасниками виставки були Мітакі Ангеліна, Палій Богдан, Чибрас Єлизавета.

Фото без опису

Провели гру - мандрівку «Україна – держава європейська» для учнів 8 класу. Всі були активними у своїй роботі, але найбільш проявили себе Майборода Микола, Лисак Ліна, Ладченко Єлизавета, Герман Володимир. Гра «Географічна показуха» проходила в 7 класі, учасники команд були активними, проявили хороший командний дух, допомагаючи один одному.

Фото без опису

Випустили стін-газету «Країна на одному листі» учні 6 – 10 класу: Юрченко Ніка і Чабан Анастасія також підготували проекти, про яскраві країни світу.

Фото без опису

Туристичний вояж «Подорож країнами світу» провели учні 10 класу. Географічній турнір “Атмосфера” підготували учні 6 класу.

Фото без опису

А картографічний тренінг «Країни світу» організували учні 10 класу. Тож цей тиждень пройшов цікаво і корисно для всіх учасників.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь