A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЩИРА ПОДЯКА ВІД ОДНОСЕЛЬЦІВ

Дата: 08.02.2019 11:37
Кількість переглядів: 2276

 

Добро  - найвищий прояв людяності. Його не можливо приховати, воно світить, мов сонце – його видно далеко. А коли торкається до серця, залишає в ньому довгий спомин та тепло. Такі люди притягують до себе і не шкодують своєї доброти, а щедро нею діляться із тими, хто цього найбільш потребує.

Нещодавно до Степанецької сільської ради поступило звернення від жителів села Мартинівка, в якому вони висловлюють подяку своєму фельдшеру Тетяні Петрівні Костенко.

Фото без опису

«Ми, жителі села Мартинівка, висловлюємо щиру подяку нашому фельдшеру - Костенко Тетяні Петрівні.

Тетяна Петрівна народилася і виросла в нашому селі, закінчила школу, здобувала освіту в Черкаському медичному училищі, потім вирішила залишитися у рідному селі та надавати допомогу своїм землякам. Тут вона вийшла заміж, народила дочку і сина. Тетяна Петрівна реалізувала себе не тільки як хороша донька, дружина та мама, вона ще й стала хорошим другом і для нас, односельців. Вона наш рятівник і порадник, ми до неї звертаємося і вдень, і вночі. Не було такого випадку, щоб вона в чомусь нам відмовила, чи не дала пораду. Це людина з великою душею, яка дійсно не зрадила клятві Гіпократа, яку колись урочисто дала, усвідомлюючи і всю відповідальність за неї. Завжди, хто б не зайшов до нашої амбулаторії,Тетяна Петрівна зустрічає всіх щиро і привітно, якщо людина хвора, то лише своєю посмішкою вона вже дарує їй надію на видужання.

Низький уклін Вам, Тетяно Петрівно, за Вашу багаторічну сумлінну працю. Хочемо висловити Вам щиру подяку та побажати міцного здоров’я, добробуту, душевної злагоди і достатку. Нехай ніколи не згасає Ваша зцілююча енергія, а Ваші знання, досвід і оптимізм завжди приносять людям Ваше безмежне добро. Бажаємо, щоб Ваші мрії завжди здійснювалися, а в серці був тільки мир і спокій.

З повагою до Вас:

Терещенко Тетяна Петрівна, Лисогір Віра Антонівна, Правдзіва Ганна Іванівна, Дашевська Валентина Степанівна, Симуніна Галина Григорівна, Надточа Любов Федосіївна, Савченко Надія Петрівна, Завірюха Галина Семенівна, Будник Людмила Валерівна,Безпалий Григорій Петрович, Безпала Наталія Миколаївна та інші жителі села.»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь