A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Підтримка юних спортсменів

Дата: 04.02.2019 15:13
Кількість переглядів: 622

Виховання та підтримка підростаючого покоління, розвитку фізкультури, спорту та туристсько-краєзнавчої роботи залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності виконавчих органів Степанецької ОТГ.

Нині чимало дітей прагнуть реалізуватися у професійному спорті. Однак така мрія потребує серйозної підготовки, зусиль, наполегливості та належної фінансової підтримки з боку ОТГ та меценатів.

Усвідомлюючи свою відповідальність за розвиток підростаючого покоління керівництво ОТГ планово проводить роботу по залученню додаткового фінансування на розширення мережі спортивних споруд громади та закупівлю спортивного інвентарю, як з обласного та державного бюджетів так і від благодійників.

Сьогодні це підлітки, а завтра - це професіональні спортсмени. І завдання нашої громади, разом із представниками підприємств, розташованих на її території, всіляко підтримувати бажання дітей займатись фізичною культурою та спортом та всіляко сприяти і допомагати їм в такій корисній і потрібній справі. Розуміючи це ГО «Рідна Черкащина», за підтримки підприємств групи МХП, зробило чудовий подарунок учням Степанецького ліцею - два тенісні столи.

Нехай наші юні спортсмени досягають подальших блискавичних перемог у змаганнях різних рівнів, займають почесні місця на спортивних п’єдесталах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь