A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

100 – РІЧЧЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ ПІД ПРАПОРОМ ВОЛІ

Дата: 22.01.2019 20:23
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

Сьогодні, 22 січня, у КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» відбулися заходи з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки.

Фото без опису

На заходах були присутні: заступник голови Степанецької ОТГ з гуманітарних питань Мітакі Юлія Вікторівна, в.о. старости Мартинівського старостинського округу Бусля Алла Василівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дорошенко Тетяна Миколаївна, представники державних установ, жителі громади, учні та працівники школи. 

Фото без опису

         "День Соборності України увійшов до національного календаря, як свято, яке ми відзначаємо на державному рівні, адже ідея соборності України була однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років.

Фото без опису

Це свято нагадує нам, що український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про добробут народу" -

Фото без опису

зазначила у своєму виступі заступник голови з гуманітарних питань Мітакі Юлія Вікторівна, та чудовими віршованими рядками наголосила, що  ті  події, які зараз відбуваються  в Україні вимагають від усіх людей  єдності заради досягнення спільної мети – миру.

Фото без опису

Під час урочистого  заходу лунали  зворушливі патріотичні пісні у виконанні Царенка Богдана та Сімйонової Тетяни, вірші у виконанні Перебийніса Тараса, Іваненко Вікторії та Кравченка Назара, транслювався документальний фільм, який показав присутнім становлення соборної України 100 років тому та значимість події для державності нашої країни.

Продовженням заходу став зворушливий патріотичний флешмоб, під час якого учні школи на «Вінку єднання», виготовленого з калини та колосків пшениці і жита, з’єднали в єдиний ланцюг  всю країну, пов’язуючи стрічки від кожної області та Криму.

Фото без опису

З метою поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, її визначних діячів; виховання патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики в школі було проведено квест для учнів 7-9 класів, завданням якого був пошук «Акту Злуки». Перемогу здобули учні 9 класу.

Фото без опису

Протягом тижня у школі буде проходити виставка дитячих малюнків на тему «Україна – єдина країна» та  виставка книг «Без Соборності немає Незалежності».

Нехай День Соборності України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття.

Фото без опису

Щиро бажаємо всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо громади та України!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь