A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

відбувся семінар – практикум учителів природничого та суспільно-гуманітарного профілю

Дата: 01.12.2018 08:48
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

      28 листопада  2018 року на базі КЗ «Мартинівський НВК I-III ступенів» відбувся семінар – практикум учителів природничого та суспільно-гуманітарного профілю закладів загальної середньої освіти Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади. Участь у ньому взяли учителі хімії, біології та історії закладів освіти. У ході семінару вчителі школи ділилися досвідом формування в учнів предметних компетентностей.

     Учитель історії КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» Прохоров В.В. на відкритому уроці з історії України у 7 класі здійснив з учнями віртуальну екскурсію визначними місцями Київської Русі, ознайомив їх з найвідомішими пам’ятками літератури,  архітектури, образотворчого мистецтва. Діти продемонстрували свої  вміння працювати в групах, готувати навчальні проекти, з задоволенням переглядали та коментували  тематичні відеоролики. Учитель велику увагу приділив темі патріотичного виховання учнів, про що свідчить вміле поєднання теми уроку з сучасністю.

      Цікаво та нестандартно провели інтегрований урок з біології та хімії у 9 класі вчителі Перебийніс В.В. та Гуржій  С.В. на тему « Білки. Хімічні та фізичні властивості білків». Урок проходив у формі гри – аукціону. Вчителі майстерно показали як можна формувати фінансову компетентність на уроках хімії та біології.

       Обговорення уроків та підведення підсумків засвідчили високу науково – методичну підготовку вчителів та показали необхідність проведення семінарів – практикумів для вчителів – предметників з метою ознайомлення з досвідом роботи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь