A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЧЕСНОМУ ГРОМАДЯНИНУ КАНІВЩИНИ - 80!

Дата: 24.11.2018 13:16
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Роки-роки… Не йдуть – летять. Пролітає юність, молодість, приходить зрілість, неначе осінь, яка приносить свої плоди, як підсумок прожитих років. Ось і в житті Михайла Петровича Бреуса настала золота, щедра осінь, яка разом із сивинами принесла цьому чоловікові повагу від людей, любов від дітей та неоціненний досвід прожитих років. 23 листопада цього року до його дверей постукав справжній дорослий ювілей. Адже 80 років – це прекрасна дата, коли людина, споглядаючи з висоти прожитих років на свій життєвий шлях, може собі відмітити всі свої досягнення і успіхи, визнати свої помилки та поразки, з гордістю спостерігати за своїми дітьми і внуками, давати їм мудрі поради, маючи на це повне право, завдяки своєму багатому досвіду. Це та пора, коли можна зупинитися і подумати про сенс життя, не поспішати, адже в цьому віці людина вже вміє цінувати кожен прожитий день і розуміє всю цінність кожної миті. І велика радість, коли за родинним столом збирається вся сім’я з подарунками, із теплими словами та щирими посмішками.

Фото без опису

А цього дня до Михайла Петровича завітало і багато почесних гостей, серед яких голова районної ради Лактіонов Олег Миколайович,

Фото без опису

депутати районної ради Фесенко Микола Григорович та Добровольський Петро Васильович,

Фото без опису

громадський діяч, засновник соціальних проектів Ванникова Ірина Валеріївна,

Фото без опису

голова Канівської спілки ветеранів Дорошенко Віктор Дмитрович та секретар Степанецької сільської ради Вовчинська Наталія Миколаївна.

Фото без опису

І це не спроста, адже ювіляр носить високе звання «Почесного громадянина Канівщини», що гості і підтвердили, подарувавши імениннику значок, який засвідчує це заслужене звання. Так, дійсно, ця людина внесла колосальний вклад в життя та розвиток нашого краю . Михайло Петрович працював головою колгоспу, був депутатом районної та обласної рад, вів активну трудову та патріотичну діяльність на благо своїх земляків. Для багатьох колег та молодого покоління він залишив хороший приклад людяності, поділився своїм безцінним досвідом, та є на даний час живою легендою для своїх рідних та знайомих. Дійсно – таких людей не часто зустрінеш у своєму житі, що поєднують у собі мудрість, чесність, справедливість та вміння бути лідером. Тож, дай, Боже, цій людині зустріти ще не один ювілей при доброму здоров’ї, бути щасливим у своїй дружній родині, та мати задоволення і радість від кожного прожитого дня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь